[...] 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 11. POZIOM BF%: 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mezo 13. STAN ZDROWIA: dobry 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 140 -martwy ciąg: nie robie z powodu kregoslupa -przysiad: nie robie
jedz nie wiecej niz 140 g białka wiecej nie ma sensu kalori powinienes jesc cos koło : 24*74*1,2= 2130 ( tak mniej wiecje wyglada twoje zapotrzebowanie, +/- 100 kcal ) zapotrzebowanie na masie to jakies 2430 do 2630 jedz od 1,5 g białka do 1,8 g na kg masy ciała 1 do 2 g tłuszczu i reszta wegle na masie nie umrzesz z głodu napewno
Dzieki za pomoc ale jak widze te małe porcje jedzonka to mi żołądek ściska ;P duzo wchłaniam jak na swoią mase i jestem przyzwyczajony do dorego duzego ejdzonka - niewiem gdzie mi sie to mieści ;P Postaram sie dostosowac do 140 g sprubuje coś ograniczyć.
[...] skladowana jest w miesniach jak ktos ma wiecej LBM - wnioski sa oczywise ALE roznica pomiedzy 70 a 100kg gosciem jest na tyle niewielka ze sie usrednia i je te 10g chyba nikt nie zaprzeczy ze 140 kg gosc musi zeżreć wiecej niz 50 kg ? tak jest z kofeiną , z alkoholem itd btw porcja shoka + 10 MC TCM = 15 gram japka (mowie o stayrm szoku)
[...] Cel cyklu: Masa Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 4 m temu Poziom BF%: ciężko stwierdzić na oko, +/-14% Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): ekto-mezo Stan zdrowia: dobry Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak Wyciskanie leżąc (MAX): 140 Martwy ciąg (MAX): 230 Przysiad (MAX):180
Witaj, Filet z kurczaka zamieniłbym na szynkę wieprzowa , udka z kurczaka czy z indyka. Miałbyś od razu tłuszcze. Białka to i spokojnie 140 gram by Ci starczyło, okresowo dodaj ryby do jadłospisu jak śledź, makrela czy łosoś.
ja pokazalem polsak licencje i zrobilem odswiezajacy kurs tkzw.re-fresh za 140 funa, trwal on 8 godzin na koncu egzamin ale ale to byla tylko formalnosc
do urody z tym http://www.sfd.pl/forum-140/ albo do zdrowia ... wg. mnie nie widze przeciwwskazań, a nawet opalenizna Ci bedzie lekko kamuflować rozstępy ale to tak wg. mnie, ja sie nie znam ... więc jak coś źle napisałem to niech mnie ktoś poprawi.
[...] wygladasz jak zombie:) nie mozesz opuscic rak, musisz trzymac je przed soba. Koszulka jest na tyle sztywna ze ja wyciskajac ok 120-125kg z bardzo wielkim trudem opuszczalem 140 kg (musialem dociagac na dole). Po zdjeciu koszulki masz ladne krwiaki/siniaki, glownie na tricepsach. http://www.liftinglarge.com/getting_the_most_o.htm tu masz [...]
Wszystko dla ludzi, byle z głową. Wf bym odradzał. Imo słaby i nieekonomiczny. Weź sawa, wiele osób poleca i jest całkiem fajny. Nieekonomiczny? 140 zł za 60 treningów to dobra cena. 10g optymalnie, 300mg kofeiny w składzie.
Kolo wazy ponad 100kg,wyciska 140-znaczy sie cwiczy troche i troche pewnie juz zjadl koksow. Idac dale-jak teraz wali cykl to pewnie nie bierze tylko 2v i 2b dziennie-bierze ze 3 razy wiecej,a taka ilosc nie jest chyba obojetna dla jego organizmu.... Tak sobie tylko mysle.Myle sie? To po co meczymy dupy,jak mozna nazrec sie tablet?
[...] 8. TRENING: 3xtyg. 9. CEL CYKLU: masa 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 11. POZIOM BF%: 12% 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): nie 13. STAN ZDROWIA: git 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 100 -martwy ciąg: 140 -przysiad 130
Kobietą, myślałam, że sam tytuł tematu to powie. :P Miska póki co 2300 (140/300/60), za 2-3 tyg planuję redu zacząć. Talia: 70 Pas: 84 Tyłek: 92 Udo: 55 Cały tłuszcz gromadzę w dole brzucha i pleców i nawet jak redukuję to tam zostaje. Zmieniony przez - Manone0 w dniu 2018-05-21 19:23:10
[...] to bez sensu - strata pieniedzy. Jedz bialka aby mniej wiecej Ci wyszlo 1,5 - 2 g bialka na kazdy kilogram Twojej wagi, jesli wazysz 70 kg to powinines w ciagu dnia zjesc 140 g bialka , podzielonego na porce 20-30 gramow. Czyli bialko powinines spozyc ok 5 razy w ciagu dnia w dawce 20-30 gramow, wieksza ilosc w jednej porcji to marnacja towaru.