Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4
Siema, jestem po cyklu mutant mas (około 20 dni) wraz z dieta wysokokobiałkowo, przytylem 4 kg i zastanawiam sie nad dalsza suplementacja. Moje pomysły to kolejny mutant mas wraz z nitrobolonem. Jednak słyszalem ze efekt napompowania jaki daje nitrobolon zanika po zaprzestaniu cyklu prosze o pomoc lub wasze sugestie
Zmieniony przez - Marianos12 w dniu 2008-07-19 14:06:20
Szacuny
3
Napisanych postów
419
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11345
nie dziw sie ze sobie koledzy z ciebie jaja robia jak piszesz ze skonczyles cykl na mutant massie. mutant mass to gainer a gainer to tylko uzupelnienie diety. masz zbyt malo podstawowych informacji zeby brac sie za suplementacje. napisz cos wiecej o sobie to napewno ktos ci pomoze.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4
To jeżeli się nie znam, to forum jest po to żeby sobie pomóc.
Jeżeli bym wszytsko rozumiał i wiedział to bym nie musiał sie o nic Was pytać.. A ja nie robiłem cyklu tylko stosowałem go tak jak pisało na opakowaniu (4miarki na 500ml mleka 30 minut po treningu).To była mała paczka mutanta 2,2kg, do tego w sklepie poleccili mi Hardcore Mega Pak. Mutant już mi się skończył i chciałbym się dowiedzieć co teraz mógłbym kupić, czy ewentualnie zostać przy mutancie i dobrać coś innego..
Waże 70 kg i mój wzrost to 175 cm. ćwicze około roku.
Ps. Jak macie sobie robić zwałe to nie piszcie wogóle.