Witam wszystkich!!! posiadam worek bokserski i chciałbym troche poćwiczyc ale wiem ze bez zadnej techniki uderzania w niego to nie bedzie zadnych efektów moich cwiczen!!! Jezeli ktos mi moze pomoc to prosze o podanie linków z jakimis zdjeciami albo filmikami:)
...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
W domu to możesz jedynie wyćwiczyć jako taką siłe i szybkość ciosu bo technicznie uderzać nauczą cię tylko w dobrym klubie.
Ale jeśi już musisz/chcesz trenowac w domu na worku to pamiętaj że przy ciosie prostym nadgarstek musi być w lini prostej z przedramieniem inaczej możesz nabawić się kontuzji.Jeśli chesz to możesz zacząć robić pomki na kościach(dwóch pierwszych od kciuka)to przyzwyczaji cię do poprawnego ułożenia pięści.
Ale jeśi już musisz/chcesz trenowac w domu na worku to pamiętaj że przy ciosie prostym nadgarstek musi być w lini prostej z przedramieniem inaczej możesz nabawić się kontuzji.Jeśli chesz to możesz zacząć robić pomki na kościach(dwóch pierwszych od kciuka)to przyzwyczaji cię do poprawnego ułożenia pięści.
How much can you know about yourself if you've never been in a fight?
...
Napisał(a)
Jeżeli masz zamiar wiązać swoją przyszłości ze sportami walki to bez trenera nie zaczynaj... ale jeśli nie to wal śmiało... Na filmikach za wiele nie zobaczysz, podstawy tylko i poza tym jak nie ma kogoś kto się zna to ciężko samemu wychwycić błędy... Wpisz na np. youtube boks i będziesz miał

...
Napisał(a)
a tak serio to https://www.sfd.pl/trening_na_worku!!_-t214910.html i były jeszcze jakieś podobne posty. wpisz w google "worek www.sfd.pl" i poszukaj.
...
...
Napisał(a)
http://www.youtube.com/results?search_query=boks worek ewentualnie to... moze ktoś z doświadczonych bokserow zajrzy tu i pomorze wybrać Ci filmiki z prawidłowym treningiem. sory ze az tyle postów ale tak mi sie co chwilę coś przypominało :)
...
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Jednak zamiast filmików nalegałbym na trening z trenerem.
" widzisz świat jakim jest czy robisz sobie w głowie filmy ?"
...
Napisał(a)
No ja bym Ci również radził poszukać jakiegoś klubu, bądź kogoś z doświadczeniem.
A godsmoked - filmik dobry :D
A godsmoked - filmik dobry :D
...
Napisał(a)
A mam pytanie czym się różni gruszka taka na linkach od tej na platformie?
Daj z siebie wszysttko, zanim powiesz basta.
...
Napisał(a)
Mocowaniem :)
Poszukaj klubu bo inaczej nic z tego nie bedzie poza satyswakcja walenia w worek..
PS: Genialny ten filmik :)
Poszukaj klubu bo inaczej nic z tego nie bedzie poza satyswakcja walenia w worek..
PS: Genialny ten filmik :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!