Zmieniony przez - propsy w dniu 2014-08-07 20:39:24
...
Napisał(a)
Witam, już wielkimi krokami zbliża się po półtorarocznym cyklu na saa odblok, aż się tego boje:( wiem że spadki będą, chce je więc ograniczyć do minimum, najważniejsza będzie dieta,suplementacja i tu moje pytanie. Ogólnie moje zapotrzebowanie wynosi 4000kcl czy przy odbloku zwiększyć to zapotrzebowanie na 5-6tys kcl? i jakie polecilibyście odżywki? kreatyna, mutant mass, jakieś dobre białko. Jaką też intensywność treningową polecacie? dodam że pracuje fizycznie i trenuje MMA raz w tyg do tego 10 rundowa tabata 2xtyd
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dieta zostaje nie zmieniona z treningami trzeba zluzowac. poszukaj tematu:lagodny powrot do normalnosci. tam bylo wszystko doskonale opisane przez nie byle kogo!
...
Napisał(a)
kreatynka, bialeczko, jakiegos tribulusa, aminokwasy , trzymaj sie diety jak do tej pory daj na luz troche z treningami wiecej regeneracji
...
Napisał(a)
na odblok z naturalnych i ziolowych to daa, horny goad weed, long jack, mucuma puriens(l-doopa) z hordenina. i wiecej nic nie potrzeba. jak slaba twardosc do aakg przed akcja.
1
...
Napisał(a)
Ja bym z diety ucinał kcal stopniowo bo inaczej zatłuszczenie murowane. Organizm bez doładowania nie zdoła przetrawić tyle ile do tej pory.
...
Napisał(a)
a ja bym zaproponowal do odbloku
test freak firmy pharma freak (4 tab przed snem)
myotest firmy san ( 3 tab jak sie obudzisz i 3 tab przed snem)
novadex xt gaspari nutrition (2 tab przed snem)
do tego HCG, Clomid, Proviron
w treningu odpusc troche z ciezarami i intensywnoscia
mozesz wrzucic przed treningiem 2 tabl racket fuel firmy fusion supplement i jakas kreatyna przedtreningowa np.super pump z gaspari nutrition
jak konczysz cykl to zaczynasz brac hcg jak skonczysz przechodzisz na clomid,proviron bierzesz caly czas no i te suple tez caly czas
mozesz wrzucic przed treningiem 2 tabl racket fuel firmy fusion supplement i jakas kreatyna przedtreningowa np.super pump z gaspari nutrition
jak konczysz cykl to zaczynasz brac hcg jak skonczysz przechodzisz na clomid,proviron bierzesz caly czas no i te suple tez caly czas
...
Napisał(a)
Vladpha ja bym zaproponowal do odbloku
lodzianin1 co myslisz o tych suplach?
...
Napisał(a)
ja mysle ze Vladph jest sprzedawca supli.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!