Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
66
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
492
Witam, mam pytanie badania jakich hormonów zrobić po odbloku??
Chodzi Mi najbardziej o hormony odpowiedzialne za libido, odblok byl po 1,5 rocznym cyklu i libido słabe bardzo, przed odblokiem też juz nie zadobrze było a testa sporo biłem, także napewno była to wina annych hormonów które obniżaja libido.
Od 3dni bije juz propa, poszlo 2x100mg czyli jeśli jest ok to na badaniu testosteronu już powinno wyjsc że mam np. podniesiony testosteron? Bo wiadomo że po odbloku to pewnie bliski zeru by był..
Wiem że mam zrobic prolaktyne i estrogen, do tego Testosteron. Jakie jeszcze chormony za libido są odpowiedzialne lub mogą je zaburzac??
Bo bije tego propa i nadal słabo z libido a propa powinienem chyba zaraz poczuc prawda?
Szacuny
2
Napisanych postów
66
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
492
tak, od niedzieli, narazie sam prop od poniedziałku dorzucam metke 30mg ed. Przed badaniem były 2 injekcje Popa po 100mg i dlatego testosteron podniesiony
Brac razem z Nolva Proviron?? Bo czytalem że też zbija Estro?
Jakie dawki nolvy brac?? 20mg ed wystarczy??
Zmieniony przez - Nataan88 w dniu 2011-08-19 12:55:55
Szacuny
1473
Napisanych postów
10261
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
84499
jak wyglądał cykl czy szło hcg czy szły nandrolony treny.
ja jestem na taperze po 12miesiącach hcg prop + arimidex dodaje też trochę bromergonu libido jest nawet dobre ale pojawił się problem z wytryskiem ciężko dojść bardzo, może za bardzo zbiłem estero letrezolem.
profil lipidowy suplemuję niacyną i l karnityną, stałem sie jakby spokojniejszy propa daje minimale dawki 50mg co trzeci dzień od jutra dodaje undestor z rana który pójdzie z odblokiem.
Szacuny
2
Napisanych postów
66
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
492
flex1976 nie raczej nie w głowie, naprawde nie czułem duzej potrzeby na seks bedac na wysokich dawkach testosteronu, o ile pamietam to robiłem badania na testosteron i norma to było chyba od 2 do 7, ja mialem 58 czyli pare razy podniesione i lipa z libido. Sterydami bawilem się nie pierwszy raz także wiem że problem nie jest w glowie, tymbardziej że teraz po odbloku też tego propa nie czuje, zobaczymy co badania pokaża, Propa bije Malay Tiger 50mg 1ml także chyba jest dobry
Szacuny
10
Napisanych postów
751
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
5743
ja mialem podobnie na mixie 250 e2d i nawet na hcg lipa, spermy tyle co naplakal, juz 2 wtopy ze mi z panienka nie stanal i to chyba dwie najladniejsze jakie w zuciu mialem teraz lece enana i tez ku.wa liptonale h.j co cie nie zabije to cie wzmocni, kupilem viagre i ... tez ku.wa lipa hahaha, moze dlatego ze jestem naje.any jak ja biore, a wory mi wisza jak u kozy, nawet nie chce wiedziec co u mnie z hormonami sie dzieje. jedyne co na mnie dziala to konkretnyn lodzik i wtedy trzeba napier.alac jak krolik zeby nie mial czasu opasc