Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
105
witam
powiedzmy ze wali kumplowi prolo 1ml
w szyjce zostaje jakeis 0,1ml plynu
wymieniam igle nabieram suste i waale sobie ? bedzie gut ? wystarczy igle zmieneic czy strzykawa nowa tez wskazana ?
czy moge ew zostawi strzykawe i za tydzien znowu nia bic ? (chodzi mi o te 0,1ml )
Szacuny
1
Napisanych postów
89
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2537
Na takie podejście brak mi słów. Wal śmiało, mam tylko nadzieję, że kumpla dobrze znasz bo inaczej możesz się ciężko zdziwić za parę lat. Ale ja cię rozumiem koszt zakupu paru strzykawek jest za***iście wysoki z całe 1,20zł, więc szukasz sposobu żeby trochę zaoszczędzić, respect.:0.
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
105
ja pie ... ludzie mam juz dawno zapas strzykaw tylko chodzi o ten zmarnowany plyn
a co mialy by sie przeniesc w strzykawie ? to igla mzoe przeniesc jakis syf z tego co ja wiem a nie strzykawka ...
przecediz jakbys wstrzyknal powiedzmy 0,5 ml w meiso top te drugi 0,5ml jest neiskazone bo jak niby mialoby sie skazic ? to igla byla w czyims barku a nie strzykawa ..
... chyba ze podcas cofania tloczka moze sie zassac jakeis gowno z babalkami powietrza ..
gdzies zreszta czytalem w poscie "ustrzymywaniu stalego stezenia sustanonu we krwi " czy cus takiego pisali ze mozna polowe wbic a druga polowe zostawic w strzykawi i wcisnac po 3 dniach ..
darujcie sobie komentarz typu oszczedzanie na strzykawkach :/
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
105
a jesli nie po kumpluy to czy po sobie moge strzykawe zostawic z tym 0,1 ml susty w szyjce i na drugi tydzien ta sama walic (z nowa igla )
w ten sposob wstrzykne cale 1ml a nie 0,9
taka idee tylko wymyslam bo na 10 strzalach to w sumie 1ml tracimy ...
Szacuny
13
Napisanych postów
291
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
16686
jakbys odrazu walil drugiego shota to ok ale tydzien to trzymac? wy******l to
ja np robie cos takiego wpuszczam do strzykawy mala banke powietrza ktora w koncowym momencie zatrzymuje sie w przejsciu wyciskajac sok prawie do konca, trzeba uwazac zeby powietrza sobie nie wbic :)