Tak czytam i wszyscy co są na redukcji to tak dużo jedzą tyle posiłków. Ja jem sniadanie zwykle mleko z płatkami nestle corn flakes albo jajecznica z dwóch jaj na kromce chleba. Potem jem obiad na pierwsz e zazwyczaj talerz zupy a na drugie róznie to co jest, a wieczorkiem jakiś owoc, nektaryne, brzoskwinie jabłko teraz akurat bób. Jestem na redukcji waże 74 kilo przy wzroście 176. Wiem ze według bmi to odpowiednia waga ale mam w pasie 99cm(o zgrozo) Na dodatek co drugi dzien rano biegam i próbuje ćwiczyć, takie tam bruszki spręzyny i takie tam. Czy dobrze robie wsstko.
I jeszcze jedno. Niedługo kupuje sobie elektroniczną wagę do ważenia produktów i mam zamiar trzymac diete tak na max. 1500 kalorii dziennie czy nawet troche mniej. Czy to bedzie okej?
I jeszcze może mi ktoś powiedzieć ile gramów mam w sojej diecie mieć białka, tłuszczy i węglowodanów, wogóle gdzie to sie mozna dowiedzieć?
I jeszcze jedno. Niedługo kupuje sobie elektroniczną wagę do ważenia produktów i mam zamiar trzymac diete tak na max. 1500 kalorii dziennie czy nawet troche mniej. Czy to bedzie okej?
I jeszcze może mi ktoś powiedzieć ile gramów mam w sojej diecie mieć białka, tłuszczy i węglowodanów, wogóle gdzie to sie mozna dowiedzieć?
Krzysztof Piekarz
...