Od kilku lat uprawiam sporty siłowe. Podchodzę do tego poważnie więc nigdy nie pomijałem np treningu dolnych partii mięśni wymyślając sobie dziwne wymówki, dlatego też w ostatnich latach moje mięśnie ud nieco się rozrosły i tu pojawił się troche banalny ale denerwujący problem, a mianowicie notorycznie przecierają mi się wszelkie spodnie po wewnętrznej stronie ud (ostatnie jeansy wytrzymały 6 miesięcy). Moje pytanie: mógłby mi ktoś polecić które jeansy są w miarę mocne (konkretna marka), ponieważ podejrzewam że wielu z was mogło mieć podobne doświadczenia (nadmieniam że drelich roboczy wyszedł troche z mody dlatego z góry dzięki za takie porady). Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dopisze się jeszcze. Ja kupiłem z urban style. Są trochę szersze a trzymają się elegancko
Polecam

Polecam

Pozdro ;)
...
Napisał(a)
myślę, że oryginalne firmy takie jak chociążby Lee, Wrangler, JJ.
a tak poza tym to poszukaj w wyszukiwarce, były juz takie teamaty na pewno ;)
a tak poza tym to poszukaj w wyszukiwarce, były juz takie teamaty na pewno ;)
...
Napisał(a)
szersze... wątpie żeby to cokolwiek dało, zresztą zbyt szerokie spodnie są mało wygodne, a LEE i Wrangler już przerabiałem i przecierały się tak samo szybko...
...
Napisał(a)
wzystkie sie tak samo przecieraja
teraz kupuje same najtansze spodnie gdzies na targu , jak sie przetrą to nie szkoda wywalic
najdluzej wytrzymuja bojowki ale tez bez rewelacji
Zmieniony przez - __Kamil__ w dniu 2010-08-21 15:17:16

Zmieniony przez - __Kamil__ w dniu 2010-08-21 15:17:16
Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...
...
Napisał(a)
Może lateksowe?
A tak na serio Wrangler to moim zdaniem dobra firma, jeżeli one Ci się przecierały to nie wiem co Ci polecić, bo aż tak obeznany nie jestem.

A tak na serio Wrangler to moim zdaniem dobra firma, jeżeli one Ci się przecierały to nie wiem co Ci polecić, bo aż tak obeznany nie jestem.
...
Napisał(a)
jedynym wyjściem są tak zwane w naszym społeczeństwie ''skejty'', wybierz sie do skateshopu a na pewno coś znajdziesz, bo jeżeli chcesz chodzić w dżinach to tylko z tego sklepu, albo tak jak napisał pijka kup sobie dresy, ale cały czas nie będziesz w nich chyba chodził ;p a jeżeli chodzi o firmy to spróbuj znaleźć z firm takich jak : quicksilver, volcom , ecko, rocawear.
...
Napisał(a)
Z jeansów takich prostych, najwytrzymalsze miałem levi'sy jak się podniszczyły, to pracowałem w nich przy układaniu kostki brukowej pląsając na kolanach i ani trochę się nie wytarły, ale to zależy od półki cenowej, wyższa cena - lepsza jakość.
Możesz spróbować jeansów ze sklepów typu quiksilver, są trochę szersze niż normalne, ale nie masz kroku na wysokości kolan. Teraz w takich chodzę i są bardzo wygodne, choć nie mam takich grubych ud jak dawniej.
Możesz spróbować jeansów ze sklepów typu quiksilver, są trochę szersze niż normalne, ale nie masz kroku na wysokości kolan. Teraz w takich chodzę i są bardzo wygodne, choć nie mam takich grubych ud jak dawniej.
...
Napisał(a)
I wlasnie dlatego cwiczac nogi nie biore jakis kosmicznych ciezarow...bo juz mam wystarczajaco duze i mam problem z doborem jeansow. A za dresami nie przepadam, jedynie zakladam do grania czy tez na silownie...

"Cudze mięśnie zawsze wydają się większe"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!