...
Napisał(a)
witam wszystkich doswiadczonych. mam problem mianowicie cwicze juz dobre 7lat mam 21 lat. dwa lata temu bawiłem sie z koksem a dokładnie metka i propionat i normalnie przytyłem i w ogole jakies poł roku temu miałem omnadren 250 i wino. waliłem dwa strzały na tydzien i kompletnie nic nie szło.. winstrolu nie zaczołem brac bo bym jeszcze bardziej schudł . odzywki -gainery,shok i storm no i kompletnie nic nie idzie.. powiedzcie mi czy ze mna cos jest nie tak czy z tym koksem sa problemy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
no własnie tez juz nie mam zaufania bo koło roku nic nie wziołem od niego.. che zrobic przerwe około połtorej roku od koksu a wtedy jak znajde nowego dila to spróbuje. chyba dobrze kombinuje co?
...
Napisał(a)
Rozpisz co jesz w ciagu dnia, bo na 100% w jedzeniu tkwi Twoj problem:)
...
Napisał(a)
nie było mnie pewien czas. witam ponownie. Panowie diety nie mam przyznaje ale tez w siuski nie wale z odzywianiem . kurczaki makarony ryze do pracy biore tyle jedzienia ze ledwo mi na zarcie starcza z wypłaty hehe. mi najbardziej chodzi o to ze pierwsza moja metka potrafiła mi dac 5kg masy i to bez diety . byłem w zawodowce a teraz jak miałem omke zarłem co popadło i gainery miałe kupione zeby rano i po siłce dac cos kalorycznego ,i jeszcze na noc zapychałem sie na maxa ..dwie paczki ryzu do tego piers z kurczaka i gainer na gory nie mogłem sie ruszyc no i mijaja trzy tygodnie a tu zero efektu po omce. gdzie nawet bez diety powinno to mnie rozje***
...
Napisał(a)
na kreatynie potrafie dwa kilo nabrac wody a po koksie niec.. propionat-20ml 4kg efekt piekny.. nie wiem kur***co jest.. libido było minimalnie wieksze ale blokada zaj**iscie mocna
...
Napisał(a)
ja nie cwicze dwa lata zeby nie wiedziec co i jak... raz mi sie udało do 81kg dojechac ale to z takim sraniem ze szok,po miesiacu 74..a juz odpuszczałem mocny trenig i pchałem w siebie na siłe. no i od tego czasu nic nie moge przytyc. mysle ze towar jest coraz gorszy.. ale nie chce nikogo osadzac,
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!