Witam. Może zaczne od początku. Przygode z siłownią i diętą zacząłem w listopadzie 2013 czyli troche ponad rok temu. Waga startowa wynosiłą wtedy około 116 kilo. W ciągu roku udało mi sie zjechac do ~90 po czym postanowiłem trochę odpocząć od redukcji i zrobić trochę masy do lutego (listopad-luty) stopniowo zacząłem podnosić kalorie az dojechałem do 2,900 przy treningach 4-5 razy w tygodniu. 26 grudnia waga wyniosła 94-95 kg. Jednak stał się mały wypadek i połamałęm sobie palce prawej dłoni, postanowiłem więc skrócic masowanie i zacząc juz znowu redukowac (jednak ciągle było co) zrezygnowałem na ten czas całkowicie z siłowni (akurat nałożyła się sesja więc i tak czsu było mało). po wyjsciu ze szpitala moja waga wynosiła ~93 kg kalorie obciałem stopniowo i z 2,9k zszedlem na ~2,200
Rozpiska wyglada MNIEJ WIECEJ tak (tak naprawde nie ma posilku pomiedzy, jest on wliczony do sniadania)
Problem brzmi tak. WG mnie wszystko wygląda przyzwoicie (jednak ekspertem nie jestem) a waga jak była 93 kg tak dzisiaj po prawie 2 miesiącach dalej jest mało tego mam wrazenie, że w pasie mam jeszcze więcej niz mam (czasem na wadze jest nawet ponad 94). Co powinienm zrobic? waga nie spada poniewarz obciąłem za dużo? przypominam ze moja aktywnośc fizyczna ogranicza sie do poruszania sie dom-uczelnia. Drugie pytanie w ciagu około 2 tyg planuje już powrót na siłownie i dalej redukowanie, jak polecanie rozbic składniki? ile kcal?
Pozdrawiam
Dodam jeszcze
wiek - 24
waga - 93
wzrost - 188
typ budowy - endo
Dodam jeszcze x2
Wiekszosc macro pochodzi z owsianki/ryzu, jajek, miesa, orzechow, oliwy z oliwek
Zmieniony przez - wielkilol w dniu 2015-02-17 20:01:38
Zmieniony przez - wielkilol w dniu 2015-02-17 20:04:46
Zmieniony przez - wielkilol w dniu 2015-02-17 20:13:02
Rozpiska wyglada MNIEJ WIECEJ tak (tak naprawde nie ma posilku pomiedzy, jest on wliczony do sniadania)
Problem brzmi tak. WG mnie wszystko wygląda przyzwoicie (jednak ekspertem nie jestem) a waga jak była 93 kg tak dzisiaj po prawie 2 miesiącach dalej jest mało tego mam wrazenie, że w pasie mam jeszcze więcej niz mam (czasem na wadze jest nawet ponad 94). Co powinienm zrobic? waga nie spada poniewarz obciąłem za dużo? przypominam ze moja aktywnośc fizyczna ogranicza sie do poruszania sie dom-uczelnia. Drugie pytanie w ciagu około 2 tyg planuje już powrót na siłownie i dalej redukowanie, jak polecanie rozbic składniki? ile kcal?
Pozdrawiam
Dodam jeszcze
wiek - 24
waga - 93
wzrost - 188
typ budowy - endo
Dodam jeszcze x2
Wiekszosc macro pochodzi z owsianki/ryzu, jajek, miesa, orzechow, oliwy z oliwek
Zmieniony przez - wielkilol w dniu 2015-02-17 20:01:38
Zmieniony przez - wielkilol w dniu 2015-02-17 20:04:46
Zmieniony przez - wielkilol w dniu 2015-02-17 20:13:02
Krzysztof Piekarz