postanowilem cos zmienic w swoim zyciu a mianowicie zastosowac diete i cwiczenia (aeroby i siłownia). Waze 102 kilo 32 % tej wagi to tłuszcz. Myslałem o diecie CKD przeczytałem o niej chyba wszystko i dowiedziałem sie ze bardzo waznym w tej diecie sa regularne cwiczenia. Tu moj problem. Pracuje na 4 zmiany 1 km pod ziemia. Wynika z tego ze dwa tygodnie w miesiacu nie móglbym w tych samych godzinach korzystac z silowni. Przeczytałem wszystkie posty o dietach na forum i bardzo cenie posiadana wiedza kilku userów.
Tu moje pytanie w sprawie CKD.
Czy cwiczenia na siłowni musza sie odbywac w dniach treningowych w tych samych godzinach, czy sterujac dieta (bialkami) mozna chodzic powiedzmy w jeden tydzien o godz 10 a w drugi o 20?
Czy powiedzmy co drugi tydzien mozna zastapic siłownie aerobami, głownie bieg, szybki spacer?
Co z sauna, czy jest wskazana, chodzi o utrate wody?
Jezeli opisywany przeze mnie problem nie jest do pogodzenia z dieta CKD, prosze o wskazanie nazwy innej diety która moge pogodzic z cwiczeniami na silowni. Dziekuje i pozdrawiam.
Tu moje pytanie w sprawie CKD.
Czy cwiczenia na siłowni musza sie odbywac w dniach treningowych w tych samych godzinach, czy sterujac dieta (bialkami) mozna chodzic powiedzmy w jeden tydzien o godz 10 a w drugi o 20?
Czy powiedzmy co drugi tydzien mozna zastapic siłownie aerobami, głownie bieg, szybki spacer?
Co z sauna, czy jest wskazana, chodzi o utrate wody?
Jezeli opisywany przeze mnie problem nie jest do pogodzenia z dieta CKD, prosze o wskazanie nazwy innej diety która moge pogodzic z cwiczeniami na silowni. Dziekuje i pozdrawiam.