...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
nie jestem, sezonowcem. nie bede bral dopoki sie nie wylecze. i tak off jestem od poltora roku...
...
Napisał(a)
tylko oby to nie byla schizofremia ? lae za***iscie nerwowy jestem i bylem wiec to raczej nie
...
Napisał(a)
ja mam:D
ADHD oczywiscie;D
Zmieniony przez - młody_tłok w dniu 2008-04-19 20:29:55
ADHD oczywiscie;D
Zmieniony przez - młody_tłok w dniu 2008-04-19 20:29:55
...
Napisał(a)
schizofremia...czemu nie
we dwóch raźniej :P
we dwóch raźniej :P
~ "...obraża mnie ten obraz próżności - pokaz mody a nie możliwości..." ~
...
Napisał(a)
ziomek po przeczytaniu Twojego 1 postu odnoszacego sie do Twojego problemu jest tam napisane ze jestes na cyklu pojechaliscie gdzies z kumplami i extazki poszly jak normalny czlowiek o zdrowych zmyslach je na koxie extasy czy ty wiesz jak Twoje serce dostaje wtedy po dupie a o psychice to nie wspomnie zaloze sie ze wiekszosc Twojego filmu jest wlasnie przez to ze na cyklu laczysz te 2 srodki kox + extaza + alko i nie wiadomo co jeszcze qwa gdzie Ty masz mozg albo koxy albo estaza zdecyduj sie w****iaja mnie na maxa tacy pixiaze jada na kosie a pozniej pixy szamaja bledne kolo efekt jojo a do tego jeszcze psycha siada mysle ze Ci nawet lekaz nie pomoze jak po wyjsciu od psychologa pojedziesz z kumplami na bibe i wszamasz pale kulek a potem schizy ze masz cos z sercem itp heeh dla mnie Twoj problem jest conajmniej smieszny jak niby martwisz sie o swoje serce a tak mu do******lasz pixami i koxem pozdro pixiarski koxie rob tak dalej a nie dozyjesz 40 stki
...
Napisał(a)
bo zasada jest prosta, należy robić swoje i nie myśleć za wiele, to szkodzi
a serio idź do lekarza w ten sposób pomożesz sobie
edit: Progresivv zrobilem dokladnie to samo na 1szym cyklu meta+prop+alko+dropy, jednemu porobi w bani innemu nie, nie ma reguły, czasem tez mam jakies leki takie bezosobowe ale mowie sam do siebie "co ty kurva robisz" i przechodzi
Zmieniony przez - Sport_test w dniu 2008-04-19 21:49:37

a serio idź do lekarza w ten sposób pomożesz sobie

edit: Progresivv zrobilem dokladnie to samo na 1szym cyklu meta+prop+alko+dropy, jednemu porobi w bani innemu nie, nie ma reguły, czasem tez mam jakies leki takie bezosobowe ale mowie sam do siebie "co ty kurva robisz" i przechodzi

Zmieniony przez - Sport_test w dniu 2008-04-19 21:49:37
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!