Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

problem nad problemy... psychika ?

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7503

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
no pojde w poniedzialek. ja chce koxu !!!!!!!!! ale boje sie brac <placze>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 424 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 12309
koks se narazie odpusc.. beda jeszcze wakacje 2009
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
nie jestem, sezonowcem. nie bede bral dopoki sie nie wylecze. i tak off jestem od poltora roku...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
tylko oby to nie byla schizofremia ? lae za***iscie nerwowy jestem i bylem wiec to raczej nie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 424 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 12309
a moze ADHD.. ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 328 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4047
ja mam:D
ADHD oczywiscie;D

Zmieniony przez - młody_tłok w dniu 2008-04-19 20:29:55
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 964 Wiek 27 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 15523
schizofremia...czemu nie
we dwóch raźniej :P

~ "...obraża mnie ten obraz próżności - pokaz mody a nie możliwości..." ~

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 314 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6044
ziomek po przeczytaniu Twojego 1 postu odnoszacego sie do Twojego problemu jest tam napisane ze jestes na cyklu pojechaliscie gdzies z kumplami i extazki poszly jak normalny czlowiek o zdrowych zmyslach je na koxie extasy czy ty wiesz jak Twoje serce dostaje wtedy po dupie a o psychice to nie wspomnie zaloze sie ze wiekszosc Twojego filmu jest wlasnie przez to ze na cyklu laczysz te 2 srodki kox + extaza + alko i nie wiadomo co jeszcze qwa gdzie Ty masz mozg albo koxy albo estaza zdecyduj sie w****iaja mnie na maxa tacy pixiaze jada na kosie a pozniej pixy szamaja bledne kolo efekt jojo a do tego jeszcze psycha siada mysle ze Ci nawet lekaz nie pomoze jak po wyjsciu od psychologa pojedziesz z kumplami na bibe i wszamasz pale kulek a potem schizy ze masz cos z sercem itp heeh dla mnie Twoj problem jest conajmniej smieszny jak niby martwisz sie o swoje serce a tak mu do******lasz pixami i koxem pozdro pixiarski koxie rob tak dalej a nie dozyjesz 40 stki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 8191 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 31412
bo zasada jest prosta, należy robić swoje i nie myśleć za wiele, to szkodzi

a serio idź do lekarza w ten sposób pomożesz sobie

edit: Progresivv zrobilem dokladnie to samo na 1szym cyklu meta+prop+alko+dropy, jednemu porobi w bani innemu nie, nie ma reguły, czasem tez mam jakies leki takie bezosobowe ale mowie sam do siebie "co ty kurva robisz" i przechodzi

Zmieniony przez - Sport_test w dniu 2008-04-19 21:49:37
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 809 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 31279
kolka na cyklu niezle wykrecaja
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

2 cykl

Następny temat

Odblok - Epi & Prop

Spalanie
Polecane artykuły