Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
163
witam jak wiecie jestem nowy na forum i licze na profsionalna pomoc z waszej strony : cwicze w domowych warunkach i mam do dyspozycji gryf prost 1.5m do tego 50 kg obciązenia i 2 gryfy krotkie takie chyba po 33cm oraz lawke pozioma niestety nie da sie z niej zrobic skosnej bo jest bez regulowania. moj staz to ok 10 miesiecy i mam takie problem zawsze na treningu robilem tak: 3 serie sztanga na lawce poz szerokim chwytem 3 serie hantlami i 3 serie rozpiętek i zauwazylem ze dul klaty sie rozbudowal a góra wogóle czy mozna na lawce poz robic jakies cwiczenia na gorna czesc klaty?? jesli tak to jakie ? dzieki za pomoc xD
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Gorne partie klatki piersiowej mozesz rozwijac takze robiac wyciskanie siedzac lub stojac ze sztanga z przodu. Zastanow sie tez czy nie ma mozliwosci podlozenia czegos pod jedna strone lawki aby wprowadzic delikatny skos, ale przy tym rozwiazaniu nalezy uwazac aby konstrukcja nie przestala byc stabilna bo to niebezpieczne.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
163
wyciskanie siedząc lub stojąc to tak jak sie barki cwiczy z wysokosci barkow do wyprostu rąk bez blokowania w lokciach?? a jakie są cwiczenia na gore klaty??
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
278
wiem ze mnie z***iecie, ale nie bede zakladal nowego tematu.dopiero zaczynam cwiczyc kupilem sobie kreatyne i chcialem kupic bialko, ale troche krucho z kasa, starszy kumpel doradzil mi zebym narazie pil mleko w proszku.czy mleko w proszku jest duzo "slabsze " od samego bialka i czy wogole to pic?