czesc... mam maly problemik z ktorym nie wiem jak sobie poradzic. mam nadzieje, ze ktos z was mi pomoze. mam praktycznie miesiac na poprawienie wyniku na 1000m. aktualnie mam okolo 3.15-3.20. chcialbym zejsc ponizej 3 minut, ale wiem ze to bedzie ciezkie. czy codzienne bieganie po kilka kilometrow dziennie mi wystarczy?? prosze o nakierowanie heh z gory dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/temat191184/ tu masz troche zbiorczo o biegach ale także poszukaj w innych postach
Bieganie codzienne pomoże ale jezeli masz tylko miesiąć to musisz pomyśleć o lepiej zorganizowanym treningu niż tylko "bieganie sobie kilometrów"
Bieganie codzienne pomoże ale jezeli masz tylko miesiąć to musisz pomyśleć o lepiej zorganizowanym treningu niż tylko "bieganie sobie kilometrów"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat