...
Napisał(a)
cały problem, że ludzie smażą luraka w dużej ilości tłuszczu i mieszają ciągle. Ja daje kilka kropel oliwy. wrzucam kuraka z przyprawami i czekam gdy mięsko ma się prawie przypalić energicznie potrząsam patelnią, aż się zapali( soki wypływające z kuraka się palą) trwa to może 3 min. A mięsko jest chrupiące i ma soczyste wnętrze.
...
Napisał(a)
Sog dla Pani się należy. Tak apetycznie wygląda, że już bym go przyrządził, niestety jestem w szkole :)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
rosja1234 naczyniem zaro odpornym hehe. Ktos sie pytal jak z ta ryba, przygotowanie identyczne , przyprawa do ryb ziola prowansalskie,sol,pieprz w zupelnosci wystracza. Alternatywa pieczenia moze byc gotowanie na parze.
...
Napisał(a)
Jak najlepiej to odgrzać ? (bo zrobilem sobie szamy na parę dni)Ponownie piekarnik czy patelnia ?
Poprzedni temat
omlet z płatkami owsianymi i jogurtem truskawkowym pycha
Następny temat
Spaghetti z kurczakiem
Polecane artykuły