SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Białkowy baton lepszy od SNICKERSA. BEZ PIECZENIA!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 163567

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 413 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3860
pytanie do autora ta tabliczka przed pokrojeniem na batoniki jakie ma wymiary ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 160
Robię dziś już drugi raz batona, uzywam miodu zamiast syropu klonowego. Wypowiem sie jak typowa kura domowa- batona nie można upiec- masło orzechowe wypłynie a miód wyparuje, niestety po rozmrożeniu z batona robi się płynna masa, składniki są takie, że moim kucharskim okiem obserwuję, że nie da się go utrzymać w takim stanie jak w lodówce... miód- jest płynny, masło orzechowe też nie jest super zbite gdy się je trzyma w temp. pokojowej, myslę, że sprawę może rozwiązać: mniej wody i dodanie otrąb owsianych, które pochłaniają wodę...

Krew, pot i łzy=udany trening

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 78 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 11223
Na pewno dodajecie zmielone siemię lniane ?
Pisałem, że to jest absolutnie koniecznie bo inaczej właśnie będzie tak jak piszesz.

Ja robiłem tego batona już kilkanaście razy wg. przepisu wyżej i zawsze wytrzymuje kilka godzin w plecaku, nigdy się nie rozpuszcza.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 434 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5615
A ja znalazłem inne przepisy, wg których trzeba piec xD... Ale wypróbuję ten, bo wydaje mi się bardzo dobry, oby się nie rozpuścił :).
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 849 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 35280
zmontujcie teraz rafaello bo wczoraj opie.rdolilem paczke na noc a zjadlbym takiebardziej dietetyczne

masa nałogiem życie zabawą a koxy podstawą

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 413 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3860
keygen odpowiedz na moje pytanie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 78 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 11223
Wyjechałem do rodziny na święta, jak wrócę do domu w weekend to zobaczę jakie wymiary ma ta torebka i Ci odpiszę.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 160
Zrobiłam kolejnego- tak jak mówiłam- dałam minimum wody- tj. dodałam wodę na końcu i to tylko tyle aby masa była zwięzła i niezbyt sucha, dodałam też otręby owsiane i działa- nie rozpuszcza się

Krew, pot i łzy=udany trening

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 434 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5615
A czy można masło orzechowe zastąpić kremem orzechowym np.Nutellą? NIgdzie nie mogę znaleźć takiego masła , ale słyszałem, że w sklepach ze zdrową żywnością jest:), muszę tam się udać :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 103 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1208
A czy mogę taki zrobić sobę z raz na 2 dni lub 3 podczas mojej diety redukcyjnej? :

POSIŁEK I
*7:00*
-płatki owsiane 30g
- mleko 0,5%
-2 jaja
-orzechy włoskie 20g
POSIŁEK II
*10:35*
-pierś z kuraka 50g
-chleb razowy
-papryka
POSIŁEK III
*12:30*
-pierś z kuraka 50g
-chleb razowy
-papryka
POSIŁEK IV
*15:30*
-ryż brązowy 50g
-kurczak 150g
-kapusta pekińska
-ogórek
T R E N I N G
POSIŁEK V
*18:50*
-ryż brązowy 50g
-kurczak 150g
POSIŁEK VI
*20:30*
-2/3 jaja

jeśli tak to kiedy? może zamiast czego?
Czy on nie "zaburzy harmonii"? :D
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bigos pakera

Następny temat

Najlepsza Kanapka na świecie Caprese Video

WHEY premium