...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
zayebisty chlebek, trza bedzie sprobowac upiec takie cudo samemu ;) sog
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Robilem ostatnio taki chlebek niestety cos mi nie wyszlo nie wyrosl byl twardy i ciezki.
...
Napisał(a)
Ja zostawiam na 8-10 godzin w ciepłym miejscu. Ten dzisiejszy był 16h przy kaloryferze.
...
Napisał(a)
Chleb pyszny, zrobiłem ostatnio ze śliwką.
Modyfikacje jakie wprowadziłem to 50% to zmielone płatki owsiane, kolejne 50% to mąka razowa 2000.
Problem polega na to, że pojawia mi się dziura wzdłuż. Co może być przyczyną? chleb po 40min nakłuwam sprawdzając czy jest w środku gotowy no i od razu po upieczeniu wyjmuje go z pieca.
Kalkulator do CC http://www.sfd.pl/Carb_cycling_-_progr.-t734077.html - V. 3.1 (aktualizacja 13.08.20011)
Polecane artykuły