SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Białkowy baton lepszy od SNICKERSA. BEZ PIECZENIA!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 163551

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 93 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1487
fajnie wygląda a jak smakuje sprawdzę jutro łap Soga

O.o

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 87 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 6587
Zrobiłem :D leży w zamrażarce i czeka aż wrócę z pracy :D więc na razie smaku nie oceniam

pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 66 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 223
super sprawa, trzeba wyprobowac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 28 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1135
ten syrop klonowy ma znaczenie dla konsystencji? widzę że nie którzy dodaję miodu zamiast niego. zależy mi na tym żeby baton był w miarę zbity, chce go brać do pracy w plastikowym pudełku pokrojony na kawałki i nie chce żeby mi się rozpuścił,da radę? nie może być klejący się bo chce go jeść bezpośrednio po wejściu do szatni po pracy i odpada ***anie się z klejącą się masa brudnymi rękami,robił ktoś już podobnie by brać go gdzieś na dłużej?jakieś modyfikacje w przepisie żeby nie musiał leżeć tylko w lodówce?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 164 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1390
Niby wyszlo, ale chwile po wyjeci z z zamrazarki zraaz robi sie lipa... nie wyobrazam sobie wziasc tego do szkoly czy cos... Cos spaparalem pewnie:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 8824 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 107077
przepis godny uwagi

co do konsystencji batonow do masła dodałem rozpuszczoną pełnomleczna czekolade po wyjeciu z lodowki nie rozpuszcz sie nic ...

Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 434 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5615
Właśnie :D, ciekawy przepis :), ale czy nie rozpuści się to w szkole.... ?
Zamiast samego białka szejka w szkole, batonik to dobry pomysł :D... Tylko pytanie: czy ktoś zabierał już to do szkoły?:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 3602 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 38012
tak i bylo dobrze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 413 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3860
ha ja własnie to dzisiaj zrobiłem ale jest problem 5min poza lodówką i z batonika zostaje masa a nie batonik :<

Znacie jakiś sposób na to aby dłużej sie trzymał po wyjęciu z lodówki ?

Zmieniony przez - mat93 w dniu 2010-12-31 18:21:56
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 434 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5615
A może spróbować upiec te batoniki, zamiast mrozić ?:)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bigos pakera

Następny temat

Najlepsza Kanapka na świecie Caprese Video

WHEY premium