O.o
...
Napisał(a)
Zrobiłem :D leży w zamrażarce i czeka aż wrócę z pracy :D więc na razie smaku nie oceniam
pzdr
pzdr
...
Napisał(a)
ten syrop klonowy ma znaczenie dla konsystencji? widzę że nie którzy dodaję miodu zamiast niego. zależy mi na tym żeby baton był w miarę zbity, chce go brać do pracy w plastikowym pudełku pokrojony na kawałki i nie chce żeby mi się rozpuścił,da radę? nie może być klejący się bo chce go jeść bezpośrednio po wejściu do szatni po pracy i odpada ***anie się z klejącą się masa brudnymi rękami,robił ktoś już podobnie by brać go gdzieś na dłużej?jakieś modyfikacje w przepisie żeby nie musiał leżeć tylko w lodówce?
...
Napisał(a)
Niby wyszlo, ale chwile po wyjeci z z zamrazarki zraaz robi sie lipa... nie wyobrazam sobie wziasc tego do szkoly czy cos... Cos spaparalem pewnie:)
...
Napisał(a)
przepis godny uwagi
co do konsystencji batonow do masła dodałem rozpuszczoną pełnomleczna czekolade po wyjeciu z lodowki nie rozpuszcz sie nic ...
co do konsystencji batonow do masła dodałem rozpuszczoną pełnomleczna czekolade po wyjeciu z lodowki nie rozpuszcz sie nic ...
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
...
Napisał(a)
Właśnie :D, ciekawy przepis :), ale czy nie rozpuści się to w szkole.... ?
Zamiast samego białka szejka w szkole, batonik to dobry pomysł :D... Tylko pytanie: czy ktoś zabierał już to do szkoły?:)
Zamiast samego białka szejka w szkole, batonik to dobry pomysł :D... Tylko pytanie: czy ktoś zabierał już to do szkoły?:)
...
Napisał(a)
ha ja własnie to dzisiaj zrobiłem ale jest problem 5min poza lodówką i z batonika zostaje masa a nie batonik :<
Znacie jakiś sposób na to aby dłużej sie trzymał po wyjęciu z lodówki ?
Zmieniony przez - mat93 w dniu 2010-12-31 18:21:56
Znacie jakiś sposób na to aby dłużej sie trzymał po wyjęciu z lodówki ?
Zmieniony przez - mat93 w dniu 2010-12-31 18:21:56
Poprzedni temat
Bigos pakera
Następny temat
Najlepsza Kanapka na świecie Caprese Video
Polecane artykuły