1. a Jest jakis przelicznik przeg ugotowanie i po ugotowaniu?Bo jak gotuje to tak zeby starczylo gdzies na 3 dni i ciezko mi ti jakos wazyc, chociaz w sumie moge zro bic tak ze jak b ede potrzebowal dziennie 100 g przykladowo czyli na 3 dni gotuje sobie 300 g po ugotowaniu waze i wychodzi np 800 g i to teraz dziele przez 3 i wyjdzie mi waga jaka powinna byc.
2.OK
3.Kurcze, problem jest taki ze codzinnie procz czwartkow mam na 7:30, powiedzmy ze w likend i czwartek moge sie tym bawic ale w tygodniu ciezko ciezko za duzo czasu by mi zeszlo... da sie to jakos zastapci np tak jak napisalem??
jeszcze jedno pytanie.W przykladowej rozpiscie sa oto takie np dania i tutaj pojawia sie pytanie czym np mozna jest zastapic(nie mowie ze cos nie smakuje ale po porstu zeby czasem cos sobie zmienic:
np sniadanie platki owsiane mleko i jaja jaki tutaj zamiennik?
drugie sniadanie chleb zytni pelnoziarnisty plus warzywa plus piers z indyka. Moge tu tak np zamiast piersni z indyka piers z kurczaka czy cos innego jakies inne miesko czasem??
przed treningiem ryz brazowy i piers z kurczaka- ryz OK zawsze bo kocham a np zamiast piersi drobiowej mozna tunczyk w wodzie/oleju czy inne miesko? np z kurczaka?
po treningowy to banan i bialko ostrowie kupuje WPC
posiłek V tunczyk w wodzie, oliwa z oliwek, warzywa no tutaj nie mam kompletnie pomyslu na jakies zastepienie to samo w ostatnim posilku czyli np
makrela wedzona lub jaja kurza jakos ciezko widzi mi sie tak caly czas oczywiscie jak trzeba bedzie dam rade
z gory wielkie dzieki za pomoc !! :)