Witam wszystkich mam na imię Błażej (niestety) od 2 lat mieszkam na stałe w UK - London i od tego czasu zaczęło się poważne podejście do treningów oraz diety. Na siłownie poszedłem w grudniu 2008 roku z wagą 118kg ala "FAT PIG" spotkałem tam Jose, jest on zawodnikiem kulturystyki oraz trenerem na siłowni w której ćwiczę. Ogólnie przygodę z siłownią rozpocząłem w wieku 16lat, na gwiazdke dostałem od Taty zestaw sztangielek prezent skromny-wyszukany ale gdyby nie ten prezent pewnie do siłowni bym nie trafił... Treningi w Polsce były przez 8 miesiecy potem była poważna kontuzja nogi (nie na siłowni) i to mnie wykluczyło z treningów na 6 miesięcy. Mogłem zacząć ćwiczyć wcześniej ale lenistwo się załączyło. Wróciłem na siłownie i po 6 miesiącach kontuzja barku. Potem przestałem ćwiczyć zaczęły się imprezy i dodatki do nich...
Treningów nie prowadzę pod względem siły, staram się głównie koncentrować na technice wykonywanych ćwiczeń. Trening dostaję od Trenera także wykonuję go bez względu na to czy mi się podoba czy nie bo to działa. Treningi dostaję od 2 miesiecy i jestem bardzo zadowolony.
Cel - suche mięso
W Sierpniu ważyłem 89kg aktualnie ważę 93kg rano na czczo.
Co do diety to aktualnie Carb Cycling:
Poniedziałek - 200g węgli
Wtorek - 150g Węgli
Środa - 100g Węgli
Czwartek - 200g Węgli
Piątek - 150g Węgli
Sobota - 100g Węgli
Niedziela - 100g Węgli
Poziom białka jest na prawie dokładnie takim samym poziomie codziennie - 2g białka na kg/mc
Tłuszcze obcięte do minimum. Jedynie do ostatniego posiłku dodaję 20g orzechów.
Menu
Meal 1 - 7białek jaj + 140g płatków owsianych
Meal 2 - Ryż (waga zależy od dnia) + 180g piersi kurczaka
Meal 3 - Ryż (waga zależy od dnia) + 180g piersi kurczaka
Meal 4 (pre workout) - Ryż (waga zależy od dnia) + 180g piersi kurczaka
Meal 5 (post workout)- Ryż / ziemniaki (waga zależy od dnia) + 200g piersi kurczaka
Meal 6 - 6/7białek jaj (jajecznica) + 20g orzechów
Zdjecia z 20 września
ENJOY!!
Zmieniony przez - Juby1910 w dniu 2010-10-04 22:48:43
Zmieniony przez - Juby1910 w dniu 2010-10-04 23:00:30
s.m.p.a.: "każdy organizm jest inny dietę powinniśmy dostosowywać bazując na własnych doświadczeniach"
http://www.sfd.pl/Juby_/_Dziennik__Się_okaże...-t654711.html