Szacuny
5
Napisanych postów
828
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
49635
Ja prowadzę cały rok poza okresem gdy jestem na diecie bo wtedy nie robię postępów jeżeli chodzi o mase i siłę, zapisuje ćwiczenie,serie,powtórzenia i obciążenie, dzięki temu na każdym treningu masz jasno wyznaczony cel by zwiększyć liczbę powtórzeń czy obciążenie.
Szacuny
30
Napisanych postów
1168
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30590
Ta ja prowadze Swietna sprawa !!!
Wiem ile razy bylem na silce , co ile zmieniac plan treningowy , ile w danym dniu wyciskam , jakie sa przyrosty a nawet ile do tej PORY przerzucilem KG stali !!! )
POLECAM WSZYSTKIM - naprawde coolna sprawa :)
Sztuka zycia polega na tym by Umierac Młodo ... Ale tak Pózno jak to tylko mozliwe ...
Szacuny
7
Napisanych postów
12147
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
206608
Też taki mam. Zapisuję przede wszystkim ocenę "jakości treningu", dzięki temu jak nie mam zapału i np. dwa dni z rzędu licho mi idzie, to na trzeci dzień jak tam zaglądam i widzę dwa liche treningi pod rząd to od razu dostaję porządną motywację żeby następny taki nie był.
Szacuny
14
Napisanych postów
3058
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36772
no to położyłeś nas na łopatki , ja gdzies jeszcze mam moje z lat 88-91 ,a teraz prowadze na bieżąco ,nawet sobie kończe pisać programik ,który bedzie wszystko ładnie porządkował i raportował ,tylko kiedy ja to wszystko wklepie do bazy
Szacuny
212
Napisanych postów
48745
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
91090
Ja cały czas je przerabiam na cyfrowe-,ale zeszyciki trzymam. POza tym to i tak nie są wszystkie-sporo nie zapisałem,ale ogólnie uważam,że zeszyt treningowy-to podstawa-opisuję ten temat szerzej w mojej książce.POzdro/
Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail