Szacuny
16
Napisanych postów
5392
Wiek
32 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
106161
Drogie te piersi w lidlu są ?
p****** wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż
Szacuny
16
Napisanych postów
5392
Wiek
32 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
106161
Jaka cześć ? Udziec.
p****** wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż
Szacuny
13
Napisanych postów
2644
Wiek
45 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
7791
Nie wiem pojechałem do mięsnego i poprosiłem o wołowine kobieta podała mi piękny płat czerwonego mięcha.
Dzisiaj rano po śniadaniu (omlet) zabrałem sie do przygotowania posiłków na dzisiejszy dzień. Wszystko super pokroiłem mięso w plastry ,przyprawiłem,dorzuciłem czosnku i musztardy i do piekarnika.Na drugą blachę pokroiłem w plastry bakłażana,no i sie robi mięso pięknie skwierczy ok.
Patrze w szybke wszystko ok.
Ale mięso zaczęło puszczać soki troszke smrodzik zaczął sie unosić.
No to pomyślałem może ten (sok )odleje.
No zapach troszkę przyjemniejszy.
Mięso zawruciło tak mi w głowie że zapomiałem o bakłażanach.
BaKŁAŻANY SIĘ PRZYPALIŁY.
A MIĘSO TWARDE JAK KAMIEŃ I NIEPRZYJEMNIE PACHNIAŁO
NIE ZAWSZE WSZYSTKO WYCHODZI
DLATEGO ZDJĘĆ NIE WRZUCE BO WIDOK MOICH POPISÓW KULINARNYCH DZISIEJSZYCH JEST NIEZACIEKAWY I NIE CHCE WAM PSUĆ DNIA.
OCZYWIŚCIE ZARAZ START PO PIERSI BO PORA NA POSIŁEK ALE Z NIMI SOBIE PORADZIŁEM.
MOZE MIAŁEM TO MIĘSO PODLEWAć WODą ?????
Szacuny
0
Napisanych postów
400
Wiek
33 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
16377
omlet ala ARyNeKM
składniki:
- 2 żółtka
- 6 białek
- 100g płatków owsianych (zwykłych, bądź górskich)
- 1-2 łyżeczki cynamonu
- 2-3 łyżeczki sezamu
- ok. 50g orzechów włoskich (zmielonych)
- na wierzch dżem: albo St. Dalfour, albo każdy inny niskosłodzony
dobrym zamiennikiem dżemu jest masło orzechowe