...
Napisał(a)
Dla bardziej ambitnych: z uzyskanej po pieczeniu substancji można odparować wodę i zostanie sam tłuszcz, który będzie można zważyć
...
Napisał(a)
prawdopodobnie mozna by tego dokonac w jakims specjalistycznym labolatorium. w domowych warunkach hm raczej ciezko.
chyba ze jedynie tez tak na oko, ale to wiesz..
poza tym, tluszcz ma tez jakas temperature parowania prawda? nie wydaje ci sie, ze piekac miecho godzine w 200stopniach dochodzi jednak do jego ubytku ?
pozdrawiam
chyba ze jedynie tez tak na oko, ale to wiesz..
poza tym, tluszcz ma tez jakas temperature parowania prawda? nie wydaje ci sie, ze piekac miecho godzine w 200stopniach dochodzi jednak do jego ubytku ?
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Nie wiem po co takie domysły myśicie że wszytsko co jecie zgadza się co do kcal z tym co jest w tabelach? sorry ale nie
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Polecane artykuły