...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
niezłe foto..
ale tuna na ciepło.. nie jestem przekonany, ale kiedyś spróbuje..
mam nadzieję, że się mocno zdziwię i zjem ze smakiem
...
Napisał(a)
Alex napisz jak to robisz, tzn czy tunę podsmażasz razem z cebulką itd., bo wygląda całkiem fajnie.
No one likes us.. we don't care
...
Napisał(a)
nie czytałem całego tematu ale ja wole tak:
tuna + ryż + orzechy włoskie + posiekana nać pietruszki (czasem też koperek) + majonez + łyżka oliwy z oliwek + pieprz + sól (do smaku) ...
tuna + ryż + orzechy włoskie + posiekana nać pietruszki (czasem też koperek) + majonez + łyżka oliwy z oliwek + pieprz + sól (do smaku) ...
...
Napisał(a)
Gumis_ tuny nie podsmażam, bo podsmażona jest ochydna :-/ Robie tak
gotuje ryż jakieś 10 min, następnie przecedzam go zimną wodą. Po odczedzeniu dodaje tuczyk prosto z puszki i pieke cebule, którą nastepnie dodaje do ryzu i tuny. Wszystko mieszamy i można szamać.
gotuje ryż jakieś 10 min, następnie przecedzam go zimną wodą. Po odczedzeniu dodaje tuczyk prosto z puszki i pieke cebule, którą nastepnie dodaje do ryzu i tuny. Wszystko mieszamy i można szamać.
...
Napisał(a)
no i zayebisty przepis.
bardzo banalny a nie kurva jakies yebane smazenie i pjerdolenie sie z tym wszystkim
sog!
bardzo banalny a nie kurva jakies yebane smazenie i pjerdolenie sie z tym wszystkim
sog!
...
Napisał(a)
Nie moge edytować posta więc pisze jeden po drugim
Właśnie zrobiłęm sobie ten przepisik i jest na prawde dobry ;)
zamiast przyprawy gyros dodałem przyprawy ostrej z Indii ;)
Właśnie zrobiłęm sobie ten przepisik i jest na prawde dobry ;)
zamiast przyprawy gyros dodałem przyprawy ostrej z Indii ;)
Polecane artykuły