...
Napisał(a)
"Płatki owsiane dokładnie mieszamy z 50g jogurtu naturalnego, proszkiem do pieczenia i prażymy na suchej patelni."
...
Napisał(a)
nie orientujecie sie na ile odzywka bialkowa wpc/wpi traci swoje wlasciwosci podczas pieczenia?
jaka srednio temperature wybieracie?
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2010-01-19 16:24:15
jaka srednio temperature wybieracie?
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2010-01-19 16:24:15
...
Napisał(a)
Jedną porcję czyli ok 30g.
Ja mam w akademiku dziwny piekarnik który raz grzeje mocniej raz słabiej więc zawsze ustawiam max temp ale batoniki są gotowe dopiero po 30 min:P Jak nie masz takich problemów z piekarnikiem to temp 180 powinna być ok.
Ja mam w akademiku dziwny piekarnik który raz grzeje mocniej raz słabiej więc zawsze ustawiam max temp ale batoniki są gotowe dopiero po 30 min:P Jak nie masz takich problemów z piekarnikiem to temp 180 powinna być ok.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
ponawiam pytanie. Orientujecie sie jak z utrata wlasciwosci odzywczych? glownie chodzi mi o bialko.
co nie zmienia fakta, ze i tak je zrobie
co nie zmienia fakta, ze i tak je zrobie
...
Napisał(a)
bardzo smacznie wygladaja;D
Tylko czy nie traci właściwosci odzywka w takiej temp???
Tylko czy nie traci właściwosci odzywka w takiej temp???
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
maka-paka, co robisz z tą galaretką? bo chyba nie tak na sucho?
We're just a drop of water in an endless sea... Dust in the wind...
Poprzedni temat
Zupa śniadaniowa wg. pięciu przemian.
Następny temat
Przystawka?
Polecane artykuły