SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Marynata SPHINX

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 59079

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 3236 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 49504
DA grasso to ma dobry sos czosnkowy bo ciasto to lipa, fajne ciasto jest w pizza hut.
a tą shoarme wlasnie robie teraz hehe

ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 74 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 684
na sosy też wam podam jakieś jeszczy życzenia? mój sąsiad jest do usług hehe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 479 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4689
GREGOR dam soga za dar przekonywania

na sosy daj hehe i na ryż ewentualnie:)

Zmieniony przez - hydromass w dniu 2009-03-07 15:58:42

Zarzywasz , wygrywasz

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 2164 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 26899
Witam ten przepis jest prawie identyczny ale pracuje w sphixie we wroclawiu i nie dodajemy koncentratu pomidorowego tylko zamiast tego musztarde ..Jak ktos chce to po Cichu moge wam podac przepisy na wszytkie potrawy ..Pzdr jak cos to PW
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2032 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 15756
Hm co do sosów z dagrasso to mi dzisiaj znajomy opowiadał jak to robią.
A więc zacznijmy od tego, że sosy najczęściej robią KIEROWCY jak nie mają co robić. Dodają przecier pomidorowy do WIADRA, dolewają wody z KRANU, dosypują zioła typu oregano i zioła prowansalskie, wszystko mieszają łapami i później rozlewają :/ Podobno czasami się nie myją dobrze i można zauważyć zaschnięty przecier na ich łapach :D smacznego.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 479 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4689
wole nie wiedzieć jak robią czosnkowy

Zarzywasz , wygrywasz

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 355 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4254
Eoghan widać że nigdy nie pracowałes w knajpie.

Co w tym dziwnego, że w wiadrze, jeśli jest tylko kupione w tym celu to raczej nie ma problemu.

Nie wiem jak w dagrasso ale w wielu knajpach (w tej w której ja pracuje też) sa specjalne filtry do wody, dzieki czemu mozna jej uzywać prosto z kranu. Nie wyobrażam sobie żeby za każdym razem przegotowywac najpierw takie ilości wody, czekać aż wystygnie... Poza tym mogę sie założyć, że jak chodzisz gdzies po knajpach to pijesz napoje z lodem. Myslisz że woda na ten lód jest najpierw gotowana???

rower-power

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2032 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 15756
Nie piję napojów z lodem, bo wtedy tracę połowę napoju ;) Po prostu jak znajomy mi opowiedział jak oni tam przygotowują jedzenie to mi się odechciało tam chodzić ;P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 1846 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 34103
Mam takie pytanie, bo wczoraj kolo 19 zrobilem ta marynate z 1kg piersi. Ile to moze stac nie zrobione w lodowce?
Zrobilem sobie teraz pierwsza porcje i musze przyznac ze jest znakomite. Z wieprzowym miesem napewno bedzie jeszcze lepiej smakowac.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 108 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5527
ja trzymałem 1 dzień zamarynowane w lodowce i bylo ok :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dusi sie dusi %-) schabik, smaczne warzywka %-) kolorowe takie

Następny temat

Tuńczyk + kilka dodatków = nawet smaczne

WHEY premium