Szacuny
7
Napisanych postów
2164
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
26899
Witam ten przepis jest prawie identyczny ale pracuje w sphixie we wroclawiu i nie dodajemy koncentratu pomidorowego tylko zamiast tego musztarde ..Jak ktos chce to po Cichu moge wam podac przepisy na wszytkie potrawy ..Pzdr jak cos to PW
Szacuny
18
Napisanych postów
2032
Wiek
33 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
15756
Hm co do sosów z dagrasso to mi dzisiaj znajomy opowiadał jak to robią.
A więc zacznijmy od tego, że sosy najczęściej robią KIEROWCY jak nie mają co robić. Dodają przecier pomidorowy do WIADRA, dolewają wody z KRANU, dosypują zioła typu oregano i zioła prowansalskie, wszystko mieszają łapami i później rozlewają :/ Podobno czasami się nie myją dobrze i można zauważyć zaschnięty przecier na ich łapach :D smacznego.
Szacuny
14
Napisanych postów
355
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4254
Eoghan widać że nigdy nie pracowałes w knajpie.
Co w tym dziwnego, że w wiadrze, jeśli jest tylko kupione w tym celu to raczej nie ma problemu.
Nie wiem jak w dagrasso ale w wielu knajpach (w tej w której ja pracuje też) sa specjalne filtry do wody, dzieki czemu mozna jej uzywać prosto z kranu. Nie wyobrażam sobie żeby za każdym razem przegotowywac najpierw takie ilości wody, czekać aż wystygnie... Poza tym mogę sie założyć, że jak chodzisz gdzies po knajpach to pijesz napoje z lodem. Myslisz że woda na ten lód jest najpierw gotowana???
Szacuny
18
Napisanych postów
2032
Wiek
33 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
15756
Nie piję napojów z lodem, bo wtedy tracę połowę napoju ;) Po prostu jak znajomy mi opowiedział jak oni tam przygotowują jedzenie to mi się odechciało tam chodzić ;P
Szacuny
27
Napisanych postów
1846
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
34103
Mam takie pytanie, bo wczoraj kolo 19 zrobilem ta marynate z 1kg piersi. Ile to moze stac nie zrobione w lodowce?
Zrobilem sobie teraz pierwsza porcje i musze przyznac ze jest znakomite. Z wieprzowym miesem napewno bedzie jeszcze lepiej smakowac.