My game plan to be trained heavy, military
Mind of a Thug Lord, sittin in the cemetary
...
Napisał(a)
mieszaj mikserem albo blenderem
...
Napisał(a)
Jak w wodzie bd miał dalej grudki, to wymieszaj to z woda troszke ciepłą i fajnie sie rozmiesza.
Wszystko dla ludzi, ale z głową ;))
...
Napisał(a)
w tej wodzie to smakuje paskudnie. Wiem , że z mlekiem lepiej i ma wtedy wiecej kalorii więc dajcie znać o tym mleku
Zmieniony przez - Rogalinio w dniu 2009-01-03 13:55:44
Zmieniony przez - Rogalinio w dniu 2009-01-03 13:55:44
...
Napisał(a)
nie przesadzaj
mało jeszcze w życiu wypiłeś,jeszcze nie wiesz co to znaczy paskudny smak
trzeba być twardym
mało jeszcze w życiu wypiłeś,jeszcze nie wiesz co to znaczy paskudny smak
trzeba być twardym
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
trzeba sie poswiecac ku chwale masy
"WIDZEW można ugiąć, ale nie można go złamać."
http://www.youtube.com/watch?v=kYrcxCRZxxs&feature=channel_page
...
Napisał(a)
No wiem wiem ale słabo mi sie widzi w tej wodzie, a w mleku to smakuje jak szejk z McDona. Coś wymyśle ale w każdym razie DZIEKI :D
...
Napisał(a)
Podgrzej mleko w mikrofali :) mi pomoglo :)
-------------------------
Marzysz o czymś i realizujesz to... Masz tą żądze bycia Animal.em!!
...
Napisał(a)
WILF - jak zadziała masz soga :D
...
Napisał(a)
nalej letnie mleko do 1/3 shakera
wsyp proszek
wymieszaj dokladnie duza lyzka (pod koniec grudki rozgniatajac o scianki naczynia)
powstanie gesta ciecz, tudziez papka
dolewajac reszte mleka wciaz mieszaj lyzka, pod koniec rozgniec wszystkie pozostale grudki o scianki naczynia (przyciskajac je spodem lyzki do scian bocznych shakera)
podstawa jest tutaj ciagle rozgniatanie proszku lyzka o sciany naczynia (ewentualnie zdrapywanie reszy przyklejonej do scianek krawedzia lyzki i dalsze mieszanie)
jak nabierzesz wprawy, 3-4 min. i kazdy shake jest "smooth"
(na samym koncu mozesz jeszcze potrzasnac kilkanascie sekund shakerem)
Zmieniony przez - boogie w dniu 2009-01-03 17:35:49
wsyp proszek
wymieszaj dokladnie duza lyzka (pod koniec grudki rozgniatajac o scianki naczynia)
powstanie gesta ciecz, tudziez papka
dolewajac reszte mleka wciaz mieszaj lyzka, pod koniec rozgniec wszystkie pozostale grudki o scianki naczynia (przyciskajac je spodem lyzki do scian bocznych shakera)
podstawa jest tutaj ciagle rozgniatanie proszku lyzka o sciany naczynia (ewentualnie zdrapywanie reszy przyklejonej do scianek krawedzia lyzki i dalsze mieszanie)
jak nabierzesz wprawy, 3-4 min. i kazdy shake jest "smooth"
(na samym koncu mozesz jeszcze potrzasnac kilkanascie sekund shakerem)
Zmieniony przez - boogie w dniu 2009-01-03 17:35:49
Polecane artykuły