Nobody really knows how or why he works so hard, it seems like he's never got time...
...
Napisał(a)
W ten sam sposób robie sobie często rybkę jak będę robił następnym razem to postaram się wrzucić foty. Kurczaka jeszcze tak nie próbowałem, ale wygląda ciekawie. SOG
...
Napisał(a)
dobry przepis , jedzonko smakowało :)
sog
sog
"Człowiek, który kiedykolwiek********* sport, nigdy już nie będzie taki sam.
Są rzeczy, które zostają na całe życie"
...
Napisał(a)
Właśnie wypróbowałem ten przepis. Wyszło bardzo pysznie :) polecam i daję soga. pzdr
p.s. acha, ja doprawiałem solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.
Zmieniony przez - kowalkrk w dniu 2008-10-16 21:14:14
p.s. acha, ja doprawiałem solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.
Zmieniony przez - kowalkrk w dniu 2008-10-16 21:14:14
...
Napisał(a)
wlasnie mi sie robi
ciekawe co z tego wyjdzie
dzieki za przepis
no i wlasnie zajadam
dobre Ci to
Zmieniony przez - jordanwlkp w dniu 2008-10-16 23:36:25
ciekawe co z tego wyjdzie
dzieki za przepis
no i wlasnie zajadam
dobre Ci to
Zmieniony przez - jordanwlkp w dniu 2008-10-16 23:36:25
DreamChaser
...
Napisał(a)
wiem zrob tak samo wolowine to jest potega
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
A co to leży obok kuraka, bo nigdy nie jadłem?
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Napisał(a)
Trochę schrzaniłem. Za dużo wody dałem i mi wyszło prawie takie jak gotowane. Upiekłem ponad pół kilo ale już większość zjadłem.
...
Napisał(a)
Świetne. SOG musi być. JEst sens robienia tego dużo na raz np. 800g żeby było na parę dni ?
Poprzedni temat
omlet z płatkami owsianymi i jogurtem truskawkowym pycha
Następny temat
Spaghetti z kurczakiem
Polecane artykuły