http://www.sfd.pl/Czas_się_pokazać!Gumis_=_Carire,_nowe_foty_str._22-t400028-s23.html Forma 2009!
http://www.sfd.pl/temat281429/ Badell wejdz...
http://www.sfd.pl/Kulturysci_poza_sezonem...-t282435.html Kulturyści Poza Sezonem!
...
Napisał(a)
Dokładnie jak Wasabi, najwiecej miesa jest w piersi, potem w nodze a na koncu w skrzydle. Ja polecam kurczaka gotowanego
...
Napisał(a)
Czy pierś grilowana w kuchence elektrycznej może być? Bo taka smakuje mi najbardziej.
...
Napisał(a)
Ja preferuje pierś z kurczaka w panierce ... ostatnio mama zrobiła mi piersi kurczaka w panierce ze zmielonych płatków kukurydzianych i smażonych na oliwie z oliwek ... mmmm pyszota ...
Dobre są piersi z grilla ale to tylko do browarka na jakiś weekendzik na działeczce
Dobre są piersi z grilla ale to tylko do browarka na jakiś weekendzik na działeczce
"TRAIN HARD - FEEL GOOD!"
...
Napisał(a)
Czyli wychodzi na to, ze najlepiej jesc piers z kurczaka i do tego gotowana, niz smazona?
...
Napisał(a)
Tak albo pieczoną lub duszoną czy parowaną ale następnym razem jak odświeżysz temat sprzed 2 lat popatrz najpierw na datę
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
wiem, widzialem date, a co nie mozna odswiezac starych tematow? Juz nie chcialem pisac nowego, wiec zamiescilem pytanie w tym topic'u
...
Napisał(a)
a mam pytanko nt tych kurczaczkow - czy mozna sobie np taka piers z kurczaka zrobic w marynacie (i tu tlusz bedzie oliwa z oliwek) - nastepnie owinac folia aluminiowa i podpiec w piekarniku.
Tu wlasnie ciekawi mnie czy oliwa z oliwek wytrzyma taka temp - ok 200C - tzn czy nie utraci swoich naturalnych walorow???
Tu wlasnie ciekawi mnie czy oliwa z oliwek wytrzyma taka temp - ok 200C - tzn czy nie utraci swoich naturalnych walorow???
...
Napisał(a)
Zamarynować możesz w ten sposób, lepsze to niż smażenie na oliwie, sam tak robię jak pieke i jest ok
Polecane artykuły