Nie liczy się kultura, liczy sie muskulatura...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Kiedys na dobrym cyklu jajecznym,potrafiłem zjesc 12 jajek,po pewnym czasie byłem coraz bardziej tłusty..lipa,obys nie był uczulony na białeczko..bo bedziesz czerwony jak biedronka..
...
Napisał(a)
Jedz normlanie, na ile masz ochote.
Byle nie po 20dziennie.
Bo co za duzo to nie zdrowo i tyczy sie to wszystkiego, a tak to nie ma 'okreslonej' ilosci
Byle nie po 20dziennie.
Bo co za duzo to nie zdrowo i tyczy sie to wszystkiego, a tak to nie ma 'okreslonej' ilosci
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
No podobno że duża ilość bardzo podnosi poziom cholesterolu...
Nie liczy się kultura, liczy sie muskulatura...
...
Napisał(a)
z tym cholesterolem to nieprawda,ja jak jem za duzo jajek, to dostaje wysypki na skórze, takiego jakby uczulenia
...
Napisał(a)
Masz rację, kiedyś chdzily ponecie rózne plotki. Ja kiedyś czytałem że można zjeść 6 jajek tyg. czy coś takiego, ale to wszystko to jakieś ******ły. Są ludzie którzy jedzą 10 jajek dziennie i żyją, np. taki Pudzianowski, na śniadanie jajecznica z 15 jajek (jak dobrze pamiętam).
Masz ochotę? jedz śmiało;p
pozdrawiam
Masz ochotę? jedz śmiało;p
pozdrawiam
..::Siła płynie z krwią, duma razem z nią::..
...
Napisał(a)
Mr Ripley to może być od przebiałczenia (za dużo białka) ja mam taką wysypke na twarzy
...
Napisał(a)
a co sądzicei o smażonych jajkach ? są bardziej szkodliwe od gotowanych ?
...
Napisał(a)
jak ladujesz na patelnie z olejem to pomysl. tak poza tym to chyba wszystko gotowane jest "zdrowsze" niz smazone
ps "..cycki se usmaz.."
Zmieniony przez - Grogxxx w dniu 2008-02-02 01:04:08
ps "..cycki se usmaz.."
Zmieniony przez - Grogxxx w dniu 2008-02-02 01:04:08
...
Napisał(a)
Same jajka nie zmieniaja praktycznie swoich wartosci odzywczych, ale jak masz zamiar smazyc i dawac duza ilosc tluszczu to lepiej gotuj.Jak juz smazysz to smaz na stabilnych tluszczach (np smalec)
Polecane artykuły