...
Napisał(a)
Pracuję jako przedstawiciel handlowy. Od poniedziałku do piątku jestem w Polsce w trasie, codziennie jestem w innym mieście w innym hotelu. Zabieram ze sobą suple i żarcie, ale mam problem z przechowywaniem kurczaka. Orientuje się ktoś jak przechowywać pierś z kurczaka w trasie ? Nie mogę sobie pozwolić na zakup lodówki turystycznej, bo nie mam na nią miejsca już w aucie. Myślałem o usmażeniu i schowaniu w folię kuchenną ale ta porcja na czwartek będzie już niezdatna do spożycia. A nie chcę znów wybierać alternatywnych dróg jak tuńczyk itd.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
jedz w restauracjach.
pojemniki próżniowe na żywność.
zdr.
pojemniki próżniowe na żywność.
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
Zalezy ile ten kurczak bedzie lezal w pojemniku.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
mozna robic tak jak na dzikim zachodzie suszyc mieso pod siodlem a w twoim przypadku pod siedzeniem :) a tak na serio to kurczaka lepiej kupowac w zarlodajniach na miejscu bo ciezko znosi podroze, a na droge gotowac jajka bo dobrze trzymaja
-----------------------------------------------
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER
-----------------------------------------------
...
Napisał(a)
tak ale koszt żarcia drobiu w restauracjach jest nieporównywalnie wysoki do takiego " samorobionego ". Poza tym jaj to bym musiał z 10 kg zrobić i wozić jak Święty Mikołaj taki worek. I zamiast towar sprzedawać byłbym obwoźnym kurzych jaj
Polecane artykuły