SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PANGA - Przestroga - art.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 460337

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 280 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10967
Ja osobiście wolę nasze bałtyckie rybki. Może nie są najczystsze ale żaden chińczyk do nich nie lał :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1012
Panga rulez!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 179
Nie wiem, zdaje mi się, że żyjemy w czasach gdzie wszystko jest sztucznie hodowane. Czy to, że w taki sposób hoduje się ryby kogoś dziwi po tych wszystkich aferach z wściekłymi krowami itd?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 10140 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 38697
Wszystko z umiarem, jak chodzi o sam smak tej ryby nigdy nie odmówie, jak mama zaproponuje jej przyrządzenie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1529 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 9814
Jakie macie sposoby przyrzadzania pangi ??
U mnie w kuchni dwa:
1.tradycyjny :- jaja, maka, na patelnie.
2.duszona w folii aluminiowej w piekarniku: czysty filet polany obficie oliwa z koperkiem. - wypas.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 1869 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6274
bez zadenj panierki poprostu posypuje przyprawami i na teflon
albo rozmrazam szpinak, w nim jest duzo wody podczas romrazania i w tej"mazi" "kąpie" moją pange dodaje przypraw, czosnku, piep kajeński, zioła prowansalskie i mieszam rozdrabiajac ta pange na malutkie kawałeczki:)
pycha:)
1

Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Sprobuj tak: Ubij jajko/ jajka, dodaj rozmrozony szpinak i pange w kawalkach i oczywiscie przyprawy(ja daje tez galke muszkatolowa). To wszystko na blaszke/ do naczynia zaroodpornego i zapiecz. Upieczone posyp posiekanymi orzechami.
Do tego mozesz zrobic taki ryz: Brazowy ryz (nie gotowany) zrumien na teflonie (ciagle mieszajac zeby sie nie przypalil), nastepnie ugotuj dodajac lyzke przecieru pomidorowego. Jak jak juz jest gotowy wymieszaj z lyzka sezamu albo posyp zmielonym siemieniem lnianym, tudziez wymieszaj z oliwa z oliwek, pietruszka, koperkiem, co ci tam pasuje
Nie mam pojecia o proporcjach i czasie przygotowania- zawsze robie na oko . Osobiscie szaleje za ta kompozycja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 1869 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6274
cóz...troche trzeba miec składników w kuchni do takiej kompozycji:) ale postaram sie wprobowac
w meskiej kuchni jest tego ciut mniej:)
pozdro:)
1

Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
No tak, ja znam ta meska kuchnie- pach- ryba na patelnie, do tego ryz i moze jakies brokuly z wody
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 1869 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6274
hehehe:) no przewaznie tak jest:) ale co do mnie to sie mylisz:) ja uwielbiam gotowac:D nawet wybierałem sie do gastronomika ale cóz..brat kazał zajac sie matematyka)

Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wapń!!!

Następny temat

posilek po pływaniu

WHEY premium