...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ty ale nie wiem czy odżywki można poddawać obróbce termicznej, z tego co pamiętam to nie.
Selekcja naturalna, patrzysz która będzie idealna, ta choroba nie jest uleczalna o nie...hehe
...
Napisał(a)
wszystko podawane obróbce termicznej zawsze coś traci na wartości ale w tym wypadku będą to straty minimalne
...
Napisał(a)
zleży o jakich temperaturach mówimy. Bardzo wysokie odpadają bo następuje denaturyzacja.
Choiażby na prolongatum jest napisane żeby nie gotować...
Choiażby na prolongatum jest napisane żeby nie gotować...
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
...
Napisał(a)
chodzi o temperaturę... a nie o to jak nazwiemy (gotowanie,smażenie,pieczenie,prażenie)
dla bialka nie ma znaczenia czy jest 1 minuta czy 50 pyrz danej temp. nastepuje proces i koniec...
Ale ja też kidyś robilem podobne batony bialkowe, ale tego nie weidzialem jeszcze... Już nie robię..
Zmieniony przez - fukinhot w dniu 2007-02-14 22:43:21
dla bialka nie ma znaczenia czy jest 1 minuta czy 50 pyrz danej temp. nastepuje proces i koniec...
Ale ja też kidyś robilem podobne batony bialkowe, ale tego nie weidzialem jeszcze... Już nie robię..
Zmieniony przez - fukinhot w dniu 2007-02-14 22:43:21
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
...
Napisał(a)
Nie wiem czy nie chodzi czasem o niektóre "dodatki" które są zawarte w odżywkach, poddane wysokiej temparaturze mogą wydzielać szkodliwe substancje. Ale nie jestem pewien
Selekcja naturalna, patrzysz która będzie idealna, ta choroba nie jest uleczalna o nie...hehe
Polecane artykuły