...
Napisał(a)
Dam soga, muszę przyznać, że wcale nie głupi przepis. Skusiłem się i zrobiłem, a dodając 1 łyżkę miodu ciasteczka wyszły naprawdę smaczne, no a do tego są pożywne więc +
Kreatywni relatywnie lepsi ;]
...
Napisał(a)
ale tak serio to to jest godne posunięcie w robieniu takiego czegoś ?:) czy tylko marnowanie składników ?
...
Napisał(a)
z tego co wiem to nie powinno sie odzywki białkowej poddawac wysokiej temperaturze gdyz zanikają wartosci odzywcze
kto nie ryzykuje- szampana nie pije
...
Napisał(a)
archeolog skąd wygrzebałeś ten temat
MuscleBody- masz racje ale umknoł ci fakt ze takie smażone ciastko w srodku nie ma tak wysokiej temperatury, wystarczy podsmazyc na małym ogniu przez chwile is są ok
tempreatura w srodku i tak nie jest wyższa niż 50-65 stoni
zdr
MuscleBody- masz racje ale umknoł ci fakt ze takie smażone ciastko w srodku nie ma tak wysokiej temperatury, wystarczy podsmazyc na małym ogniu przez chwile is są ok
tempreatura w srodku i tak nie jest wyższa niż 50-65 stoni
zdr
życie jest za krótkie żeby byc małym
http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html
...
Napisał(a)
JAK BYM MIAł JUZ ODZYWKE BIAłKOWą TO NIE BAWIł BYM SIE W ROBIENIE CIASTEK, BO PO CO WłASCIWIE?
...
Napisał(a)
dla urozmaicenia kolegoto dobry pomysł
życie jest za krótkie żeby byc małym
http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html
Polecane artykuły