SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ser harceński

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 21511

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6278 Napisanych postów 76079 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 755084
Dziwny ten sklad. Ser podchodzi pod zolty a praktycznie samo bialko.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 10140 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 38697
No właśnie podchodzi pod zółty a tłuszczy nie ma samo białko O_o
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 53 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 670
nie podchodzi pod żółte, bo to twarogowy!! pażony... pod wpływem procesu zmienia strukture i tyle
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 271 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8096
Ohaio ma calkowita racje ja jestem ze Slaska i rozpoznaje w tym serze ochydnika pod nazwa hauskase (hauskyjze)moj dziadek ktory byl niemcem a jego rodzina pochodzila wlasnie z okolic Harzu zawsze go wcinal-kawal byka z dziadka byl, ale ser okropnie smierdzial wrecz cuchnol pamietam ze zawsze mnie podnosilo mimo ze dziadek zachwalal wybite walory smakowe i zdrowotne tego sera. Nigdy nie moglem sie przemoc zeby skosztowac ten ser. Mysle ze po wyborze Hitlera na kaclerza to hauskase byl drugim najglupszym wynalazkiem niemcow ;o)
No ale jesli Cie nie odrzuci fetor to wcinaj na zdrowie ten ser wiem ze dziadkowi sluzyl, mimo ze dziadek nie pakowal to byl duzy i jak to mowimy na slasku "fest" umiesniony, koniecznie sie podziel doznaniami kulinarnymi.
Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 217
hmmm
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 3517 Wiek 34 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 21015
A jaka cena?

sra ta ta ta ta...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 2782 Wiek 42 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 15058
Ciekawe, ja lubię takie kulinarne doznania dziwne

Chociaz np. homara jadłem ostatnio i nie polecam nikomu, syf, śmierdzi rybą, ciężko się do tego dobrać i jakieś pomarańczowe granulki włażą między zęby

Nie da się tym najeśc, conajwyżej sobie można z nim zdjęcie zrobić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 271 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8096
khaine he he tez nie przepadam za homarami langustami i podobnymi wynalazkami chociaz to swietne bialko jest i do tego tutaj gdzie jestem teraz bardzo bardzo tanie ale juz np taki kilogram krewetem za niecalego dolara to jest kuszaca propozycja, szkoda ze u nas w kraju nie mozna kupic swiezych krewetek w takiej cenie, a co do sera probowal juz ktos??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 155
a wiec jestem juz po kolacji - i nie jest tak najgorzej! ser w smaku w miare dobry - naprawde ( troche podobny w smaku do plisniowych jak ktos je lubi to tego tez polubi:) Smierdziec troche smierdzi , ale nie jakos wyjatko mocno , tak jak niektorzy pisali ze ciuchy do wyrzucenia itp:P
Z chlebkiem idzie zjesc spokojnie 100g , nie polecam jedynie samego bo troche mdli:D Ogolnie zachecam do sprobowania , bo mysle ze warto ze wzgledu na te bialko , pozdrawiam
edit:
Andrzey ja placilem za 200g - 6zł.

Zmieniony przez - Baltazaar w dniu 2006-08-31 22:28:30
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 15094 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 101723
nie jest zły
i cena jaka ja placilem tez byla ok.
1,6 zł za 200 g.
ale nie idzie tego jesc jak twarogu
na chleb ewentualnie, ok

"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Obwód brzucha a wzrost.

Następny temat

Czy ktos moze wkoncu sprawdzic MASE ?

WHEY premium