SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDROWE PRZYRZĄDZANIE POTRAW

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 19545

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 2214 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 37913
do smazenia na teflonie idealny jest PAM, ew. oliwa z oliwek/pestek itp. kilku zawodnikow z klubu w ktorym cwicze szykujacych sie na MP wlasnie w ten sposob przygotowuje miecho .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 130 Napisanych postów 8967 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 48014
na oliwie raczej nie, mi bybloby szkoa cennych skladnikow oliwy z oliwek a pam to sam nie wiem, jakos sie do niego nie przekonalem, "zalatuje" chemia no ale moze sie myle
ja staram sie gotowac mieso na parze, czasem pieke
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6271 Napisanych postów 76034 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754872
Oliwa rafinowana, wiadomo ze nie extra virgin Po 7zl za litr mozna kupic.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 130 Napisanych postów 8967 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 48014
domer a powiedz mi co sie dzieje z jednonienasyconymi pod wplywem temp? zmieniaja sie tak samo jak wielo w trans?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6271 Napisanych postów 76034 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754872
Utlenia sie ale pod wplywem wysokiej temp i dosc dlugiego smazenia a piers czy ryba smazy sie szybciutko

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 2214 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 37913
jak dasz max ogien to na pewno, ale znacznie lepiej smakuje jesli wrzucisz ja na rozgrzany teflon a potem zmniejszysz tak na 1/3 i powoli sie bedzie smazyc . na ogol nie mam na to czasu, ale jak kobita mi gotuje to tak wlasnie robi. do tego jakiestam ziolka/przyprawy i smacznego .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1683 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 20904
Good job, przyda sie jak nic! Sog musi byc! Pozdro

... Top Mass TEAM :) ...
,, Jak Boli To Rośnie "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 279 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 5474
marchewka 5 min? to chyba jakis parowar musi byc, ja w swoim garczku do ktorego wkladam krateczke paruje marchew prawie pol godziny....

Bo przy wkładce masz znacznie mniej wody i nie możesz też zbyt mocno podgrzewać, bo za szybko wszystko wyparuje :) W specjalnym garnku do gotowania na parze (składa się z dwóch części) możesz uzyskać więcej pary.

- Co robisz w Walentynki?
- Biceps i klate

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 514
Jaki tłuszcz polecacie przy pieczeniu mięsa w folii aluminiowej ? Ja smaruję folię oliwą z oliwek, ale nie wiem czy to jest najlepszy sposób ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6271 Napisanych postów 76034 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754872
Najlepiej niczym nie smaruj, ew. po paru min odklej mieso, rybe od folii zeby nie przykleila sie przy zbyt dlugim pieczeniu.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ryby - podstawowe informacje

Następny temat

dieta

WHEY premium