Przyjąłem 2,2g białka, 25g ww, reszta z tłuszczu. Zapotrzebowanie trochę ponad 1550 kcal. Z diety wychodzi 1460 kcal, ale zapotrzebowanie na składniki jest ok - 141/143 białka, 93/98 tł i 23/25 ww.
Śniadanie:
Twaróg chudy 130g
Orzechy włoskie 40g
B: 32, TŁ: 25, WW: 12
II Śniadanie:
Tuńczyk w wodzie 120g
Oliwa z oliwek 15g
B: 25, TŁ: 16, WW: 0
I POSIŁEK:
Mięso z piersi kurczaka 120g
Oliwa z oliwek 15g
Warzywa (z nich chcę dostarczyć 7g ww - co najlepiej zjeść w tym celu?)
B: 26, TŁ: 16-17, WW: 7
II POSIŁEK:
Makrela wędzona 120g
B: 25, TŁ: 19, WW: 0
I KOLACJA:
3 Jaja kurze (jajecznica prawdopodobnie) 150g
B: 19, TŁ: 16, WW: 1,5
II KOLACJA:
Twaróg chudy 70g
B: 14, TŁ: 0,35, WW: 2,5
Co o tym sądzicie?
Proszę o oceny i propozycje poprawek.
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.