...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
hrrrr
a ja wariat już kupiłem
ale czy jest tragedia czy na luzaku mogę wchłaniać?
a co polecasz w zamian?
a ja wariat już kupiłem
ale czy jest tragedia czy na luzaku mogę wchłaniać?
a co polecasz w zamian?
...
Napisał(a)
rozmowa z Charonem przeniosła się na gg
ale czekam na inne opinie
pozdro
ale czekam na inne opinie
pozdro
...
Napisał(a)
ja mam eurolenu- jest wporzo, ma tylko 10% tłuszczy nasyconych i 90%nienasyconych, a i mam pytanie można smażyć na lnianym czy raczej nie, bo jak na nim smaże to wali rybą okrutnie:) powiesz charon, Pleaseee
http://finanse.testynarodowe.pl .................. wykonaj test i odbierz DARMOWE EBOOKI o zarabianiu w sieci i biznesie .................http://finanse.testynarodowe.pl
...
Napisał(a)
A czemu jest niedobry te lniany Linolia?
...
Napisał(a)
masz napisane na butelce troszke wysil swoje szare komurki
"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze
...
Napisał(a)
Na żadnym wielonienasyconym nie smażymy, ze względu właśnie na reaktywność węgli przy podwójnych wiązaniach z tlenem (wolne rodniki)!! No chyba, że chcemy wcześniej umrzeć Najlepiej na tłuszczach stałych w temp. pokojowej np. smalcu lub ewentualnie na jednonienasyconych np. oliwie z oliwek, może być z wytłoków.
Linolia to olej lniany ze zmutowanej odmiany oleju lnianego o nazwie Linola o bardzo niskiej zawartości kwasu alfa linolenowego (n-3), chyba 2% a dużej kwasu linolowego (n-6). Mimo, że obydwa należą do NNKT, których organizm sam nie może zsyntetyzować, ten drugi jest obecny w większości produktów, nawet w oliwie z oliwek (ok 10g/100g), drugi prawie nigdzie, a należy dążyć do proporcji między nimi jak 1:1 - 1:4
Linolia to olej lniany ze zmutowanej odmiany oleju lnianego o nazwie Linola o bardzo niskiej zawartości kwasu alfa linolenowego (n-3), chyba 2% a dużej kwasu linolowego (n-6). Mimo, że obydwa należą do NNKT, których organizm sam nie może zsyntetyzować, ten drugi jest obecny w większości produktów, nawet w oliwie z oliwek (ok 10g/100g), drugi prawie nigdzie, a należy dążyć do proporcji między nimi jak 1:1 - 1:4
Beatus, qui prodest, quibus potest
...
Napisał(a)
a ja taki własnie olej skończyłem
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
Kużwa, można oszaleć !Od tej pory to chyba bede pic tylko oliwe z oliwek z pierwszego tloczenia na zimno.POzdrawiam
Poprzedni temat
Dieta redukcyjna-Czy wnieść jakieś poprawki??
Następny temat
czy guarana (guaranina) jest bezpieczna??
Polecane artykuły