Szacuny
40
Napisanych postów
8194
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21398
Wlasnie mam problem.... Placek ktory robie peka mi za kazdym razem gdy przekladam go na druga strone.
SKLAD:
5 jajek
szklanka platkow owsianych (100 g?)
pol lyzki maki (zbey sie lepiej scalal i nie pekal bo inaczej to na setki kawalkow idzie)
szczypta soli i cukru
pol szlanki mleka
I co wy na to? moze go smazyc na dwie partie bo jest za duzy i dlatego peka? Wiem ze te placki sa dosc popularne na sniadanie wsrod kulturystow, bo posmarowane szczypta dzemu sa pyszne, lekki i pozywne wiec POWIEDZCIE MI JAK ROBICIE ZEBY NIE PEKAL!!!!
Z gory dzieki!!!
“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski
Szacuny
40
Napisanych postów
8194
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21398
marek99 - dziekujemy redaktorom Bravo za szybka i rozwiazujaca sprawe odpowiedz. A przy okazji mysle ze patent z talerzem bedzie najlepszy. Jeszcze dzis przetestuje, no i smazenie, wiecej maki dale troche efekt i smazenie mniejszymi partiami, bo wczesniej wszystko na raz wrzucalem to zawsze pekal, a jak juz mniejsze to czasem nie peka :D
“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski
Szacuny
40
Napisanych postów
8194
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21398
a ze tak spytam czym je mielisz?
EDIT : Wlasnie smaze mniejszego i nadal jest lamliwy ale mniej, chyba bede robil sobie dwa placki na sniadanie :) ALe jakby ktos mial pomysl co z tym zrobic bo nie chce mi sie po dwa razy smazyc, a boje sie juz eksperymentowac bo dzis zrobilem bez maki to tak sie rozwali ze musialem do kibla wywalic :(, moze proszek do pieczenia?
Zmieniony przez - leyus w dniu 2005-12-03 00:01:52
“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski
Szacuny
40
Napisanych postów
8194
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21398
Wiecej czyli ile? Lyzke ? Dwie?
“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski
Szacuny
130
Napisanych postów
8967
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
48014
leyus mialem ten sam problem robilem omlet z 70g owsa 30g rodzynek i 3jaj wtedy pekal ale jak zmniejszylem ilosc jajek o jedno i robie tylko z 2 i nie peka takze zmniejsz ilosc jajek
Szacuny
40
Napisanych postów
8194
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21398
Dzieki, sogi poszly, przetestuja dzis, za 1,5 h nastepny posilek to wlasnie poleci test mniejszej ilosci jajek, a jutro kupie otreby.
“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski