Sosik palce lizać polecam. Jak ktoś zna smaczne BBQ to pisać bo to mój ulubiony sos.
Ciacho oczywiście bez drożdży.
Wylewamy ciasta na ok 10mm na dużej patelni.
Pieczemy z jednej i drugiej strony aż się zarumieni. Wrzucamy składniki i wrzucamy do mikrofali na 3 minuty 800W lub jeśli chcemy bardziej chrupkie ciasto to dodatkowo później wrzucamy na blachę do pieczenia nakładamy wszystkie składniki i wrzucam na 5-8 minut na 250st C do piekarnika.
Palce lizać, ciasto przygotowuje w 3 minuty z zaj**istym makro bez pieprzenia się w drożdże, czekanie, dodawanie cukru...
Ps. Polecam grilowaną cukinię z grilla elektrycznego.
StrongSFDPalce lizać, ciasto przygotowuje w 3 minuty z zaj**istym makro bez pieprzenia się w drożdże, czekanie, dodawanie cukru...
Pizza z cukrem to shit
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
georgu
Pizza z cukrem to shit
fachura od pizzy
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
Kiełbasa z jednego dzika i jednej sarny bez dodatku tłuszczu jakiegokolwiek tylko tyle ile ma samo w sobie dzikie mięso więc można śmiało wcinać kiełbe. Przyjąłem że ma 5-6gr tłuszczu na 100gr chociaż nie wiem czy to i tak nie za dużo..
Ojciec jest myśliwym z zamiłowania i umie robić dobrą kiełbaskę, ma się to szczęście. Zawsze dwie duże zamrażalki pełne dziczyzny stoją w garażu
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
DJ_DoDonarobiłeś smaka kiełbą
Zapraszam chętnie się podzielę
georguKiełba sucha jak pięty Cejrowskiego
Serio tak suchej kiełbaski i tak dobrze sklejonej dawno nie było. Inaczej jak się robi dla siebie wtedy nie ma wymówi że tłuszcz się daje bo inaczej kiełbasa będzie się "rozwalać"
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html