PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźZa to zaczynasz obrażać od szczypiorów, kłamczuchów. Niczym w przedszkolu, a wyciskałeś przecież już dobre 25 lat temu
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Trzeba by przeanalizować technikę i proporcje aby móc to określić
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
norbert0Tak ?a co ma technika i proporcje do trajektorii sztangi?Wydaje mi się że sztangę powinniśmy prowadzic na dolne partie mięsni piersiowych.
Wszystko?
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
No właśnie pisaniem o jednym jedynym słusznym punkcie opuszczania sztangi twierdzisz że nic nie ma znaczenia, bo jest jeden jedyny słuszny punkt. To zdecyduj się się. Ma ta technika znaczenie czy nie? Dane ćwiczenie można wykonać na kilka różnych sposobów i będą one skuteczne. Dlatego budowanie sylwetki nie jest zero jedynkowe jak Ty to przedstawiasz.
A czy wyciskanie gilotynowe służy do bicia rekordów? Na pewno nie!
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Postaram się pomóc, ja opuszczam mniej więcej do linii sutków, może nawet trochę bliżej środka. Obejrz sobie jeszcze jakieś filmiki na yt. Lub najlepiej popros kogoś doświadczonego żeby Cię nauczył techniki
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]