Szacuny
1
Napisanych postów
60
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
338
1. To co możecie polecić w II śniadaniu i lunchu zamiast makreli wędzonej? Rybę wstawię najwyżej w jakieś dni na obiad z ziemniakami np.
2. czy białka faktycznie jest za dużo? Wiem że liczą się wszystkie białka no ale najważniejsze są te pełnowartościowe więc mam przycinać czy zostawić jak jest?
3. Wspominaliscie też żeby przyciąć trochę tłuszczy i dodać np olej kokosowy, to z czego zrezygnować?
Tak białko do obniżenia, liczy się każde białko. Owszem tłuszcze możesz obciąć nieco, nie masz rezygnowąć, masz urozmiacać Raz to raz to. W ściądze masz z czego co korzystać.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6267
Napisanych postów
76018
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754780
Surówki rób samemu a nie gotowe ze sklepu. Wędliny niekoniecznie bym polecał. Lepiej świeże mięso. Płatki najlepiej zwykłe lub górskie. Błyskawiczne są bardziej przetworzone.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6267
Napisanych postów
76018
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754780
Zwróć uwagę na to jaka jest mąka, oraz inne dodatki, np jakiś barwnik, polepszacze, itp. Ważna jest również struktura. Nie może być miękki i gąbczasty.