Szacuny
11
Napisanych postów
169
Wiek
27 lat
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
6929
Witam,
moglibyście ocenić moją dietę? ułożyłem dzień treningowy i dzień nietreningowy, wstawiam oba plany.Oczywiście będe zamienial czasem produkty, 2 razy w tygodniu mam zamiar spozywać rybe i do tego orzechy włoskie, zeby omega 3 podkrecic - zazywam też 1 kapsulke z olimpu z omega 3 raz dziennie.
Zmieniony przez - mastif3214 w dniu 2017-01-17 21:29:24
Szacuny
1034
Napisanych postów
4620
Wiek
34 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
35212
nie zawracasz sobie głowy, że coś zostanie na patelni, czy nie. wliczasz wszystko. a jak zostanie to następnym razem użyj mniej, żeby nie zostało, proste.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
9060
Napisanych postów
82745
Wiek
48 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
699829
Witam, myślę że to jeszcze nie jest odpowiedni czas na budowanie masy mięśniowej. Proponuję jeszcze redukować. Jeżeli twój poziom tkanki tłuszczowej będzie niski tym łatwiej zbudujesz czystą masę mięśniową. Pozdrawiam
Szacuny
11
Napisanych postów
169
Wiek
27 lat
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
6929
kurde, w innym dziale powiedzieli mi, że nie jestem jakoś bardzo zatłuszczony i mam mało masy mięśniowej, więc żeby zacząć powoli budować.. nie wiem mogę pociągnąc tą redukcję jeszcze 2-3-4 tyg..sam już teraz nie wiem
Szacuny
11
Napisanych postów
169
Wiek
27 lat
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
6929
nie nie, wiem to jest dieta na mase na redukcji mam 2750 kalorii, tam gdzie papryka to będzie 30g a nie tyle co podałem, dopiero teraz zważyłem ją, pomidora też x2-3 tyle
Zmieniony przez - mastif3214 w dniu 2017-01-17 22:50:44
Szacuny
11
Napisanych postów
169
Wiek
27 lat
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
6929
nie no tutaj w temacie mi chodziło o ocenę diety na masę jak będe wchodzil za ten miesiac(mialem przchodzic juz teraz, ale faktycznie zostane jeszcze te 3 tyg-4 tyg jeszcze, i specjalnie sobie zrobilem to bede mial juz gotowa jak jest ok ? :) ) :p na redukcji mam podobna tylko w odopowiedniej ilosci mniej wegli i tluszczy, ciut wiecej bialka
Szacuny
11
Napisanych postów
169
Wiek
27 lat
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
6929
aha, a jak się wylicza dajmy na to ryb. 150g ryby smażone w 10 ml oleju ? bo logiczne, że nie liczę 10 ml oleju + 150 g surowej ryby, jest jakiś kalkulator czy coś ;d ?