SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Co z lopatki wieprzowej

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2310

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 984 Napisanych postów 2953 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 94266
Jak w temacie macie jakis fajny przepis ? Jutro planuje zrobic sobie cos z lopatki, ostatnio wyszla mi troche twarda
1

kaczo

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214367
deja vu ciekawy przepis, wypróbuję mam fazę na takie mięsko także będzie robione dosyć regularnie, a przepisów jest multum, można się bawić.

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94726 Napisanych postów 364686 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669818
zrób w jakimś sosie grzybowym/pieczarkowym i dusisz tak długo aż będzie miękka
zagęszczasz skrobią ziemniaczaną
a tak grzybki,cebula,czosnek i przyprawy jakie tam lubisz i dusisz do skutku
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 984 Napisanych postów 2953 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 94266
Ok dzieki wielki jutro będę kombinowal

kaczo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14678 Napisanych postów 53193 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400710
Jak nie boisz się śmietany i tłuszczu to możesz zrobić w sosie śmietanowo-paprykowym. Podsmażasz mięso na kokosowym, dodajesz cebule, papryke, czosnek, potem zalewasz śmietaną. Doprawiasz papryką słodką, chili, prowansalskimi i cieszysz się smakiem

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 1457 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29662
Mielisz łopatkę i robisz coś w stylu chilli con carne, możesz zrobić coś typu spaghetti tylko dodajesz passatę pomidorową. Odrobinę wyobraźni ;)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3421 Napisanych postów 8469 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 407869
Z łopatki to pulled pork - tylko trzeba mieć sporo łopatki i sporo czasu
1

Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840

"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214367
j/w też bym najchętniej z niej zrobiła pulled pork
1

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94726 Napisanych postów 364686 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669818
to dajcie przepis bo wertuje w necie i można to zrobić na wiele sposobów

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3421 Napisanych postów 8469 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 407869
A jak to jest przepis z bloga, to można nazwę bloga podać?

Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840

"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9968 Napisanych postów 5626 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18371
gulasz jakiś najprościej
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 356 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 16501
Jw. Gulasz z papryka, bardzo dobry do ryżu
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Szybkie batoniki owsiane z bakaliami;-)

Następny temat

Jaki blender

WHEY premium