Blache z sernikiem ustawiasz na kratce czy balszce, a na dno piekarnika naczynie z wodą, czyli tak jak napisałem
...
Napisał(a)
Nie soruj tylko albo czytaj albo nie pytaj głupio.
Blache z sernikiem ustawiasz na kratce czy balszce, a na dno piekarnika naczynie z wodą, czyli tak jak napisałem
Blache z sernikiem ustawiasz na kratce czy balszce, a na dno piekarnika naczynie z wodą, czyli tak jak napisałem
...
Napisał(a)
Co do ksylitolu, JAK NAPISAŁEM NIE WIEM , NIE ZNAM ODPOWIEDZI , DAJ GO TYLE ŻEBY BYŁO ODPOWIEDNIO SŁODKIE DLA CIEBIE - prościej nie potrafię
...
Napisał(a)
Myślę że 1/3 szklanki ksylitolu powinna wystarczyć .
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
wie ktoś może co zrobić żeby z wierzchu nie robiła się taka "skórka" ? bo z tego co widzę na tym zdjęciu okruszka to u niego czegoś takiego nie ma. I tak w ogóle da się przy takim serniku zrobić kruchy spód? bo u mnie masło ani olej kokosowy nie podziałały
...
Napisał(a)
może to pieczenie z wodą na skórkę zadziała? ale ja tam ją lubię - znowu chce mi się tego serniczka
...
Napisał(a)
Ja robię z woda :p
...
Napisał(a)
wczoraj znowu robiłam czeka w lodówce zobaczę wieczorem czy wyszedł
...
Napisał(a)
Poprzedni temat
Marchewkowy omlet z bananem i serkiem wiejskim by julcziik
Następny temat
Dieta sportowca a makaron
Polecane artykuły