Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
W wolnej chwili coś ułożę i wrzucę bo ostatnio non stop praca a tak od połowy września myślę masować bo gram w piłkę i nie chce się zalać zbyt szybko. Ile nadwyżki kcal zastosować - jedni mówią 300 inni nawet 500 ?
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Wrzucaj dietę ułożoną w formie zrzutu, co do sosów raz dwa można zrobić czy to na bazie jogurtu greckieo + czosnek i ogórek starty czy oliwy i przypraw czy także z przecieru pomidorowego a więcej znajdziesz w tym dziale https://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html .
Pozdrawiam
Co z resztą ? Pewnie olej do wywalenia, bułka tarta, mąka, margaryna ?
Bułka tarta, mąka i jajo jako panierka do schabu - czy lepiej bez panierki ?
Kazda rada mile widziana ;)
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.