Szacuny
2
Napisanych postów
172
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1434
Pytanko. Wiadomo że tuńczyk w sosie własnym/w wodzie z puchy robi robote. A co sądzicie o innych rybach z puszki? Jakies łososie, maklere w pomidorach etc? Nada się to do diety na redukcje albo masę czy raczej shit?
Szacuny
17707
Napisanych postów
132168
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460711
od czasu do czasu można zjeść, ja lubię śledzika w oleju, do tego pokroić cebulkę, kiszone, jajeczko i dobra sałatka wychodzi, niektórzy to robia z makrelą dodają trochę sera białego.
Wszystkie ryby puszkowane najlepiej okazjonalnie wcinać.
Szacuny
2
Napisanych postów
172
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1434
Rybę to wolę w sosie jak już kupić.Później lepiej zalać oliwą z oliwek i chociaż się wie jakie tłuszcze się wciaga.Tuńczyka jem dosyć często, chodziło mi raczej o produkty z puszki typu szprot/makrela w sosie pomidorowym.
Szacuny
9
Napisanych postów
1215
Wiek
38 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11600
Jasna sprawa co do tłuszczy, nie będę się zamykał co do jednego schematu. Wykorzystać mogę przecież jeszcze masło orzechowe, masło roślinne, olej kokosowy. Jeżeli chodzi o owoce to w jakie posiłki warto je w komponować ?