Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Ma on sporą zawartość omega 6, więc raczej bym polecał wykluczyć z diety.
...
Napisał(a)
J/DOMER.
Jako stały element tłuszczy - nie ma prawa bytu na rzecz wysokiej zawartości Omega-6.
Jako stały element tłuszczy - nie ma prawa bytu na rzecz wysokiej zawartości Omega-6.
...
Napisał(a)
to sie chłop pochwalił
niestety jw
niestety jw
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
Jak dla mnie wyolbrzymianie. Wszystko idzie jak nalezy a uzywam codziennie nie widze kłopotów. W planach i tak mam zamiar go zamienic na kokosowy ale to jeszcze nie teraz. A uzywam ze wzgledu na wysoki pkt. dymienia nie lubie jak mi sie przypala olej na patelni po 1 minucie...
...
Napisał(a)
Tylko zbyt duże spożycie Omega-6 może spowodować wzrost aktywności czynników zapalnych.
Tak więc bym jednak uważał na produkty o wysokim stężeniu n-6.
Tak więc bym jednak uważał na produkty o wysokim stężeniu n-6.
...
Napisał(a)
Bodo99a co ma jedno do drugiego?wliczassz w bilans i juzJak jestes na masie to bardzo dobry kurczak bedzie na smalczyku.
...
Napisał(a)
Ja akurat używam olej oli-oli w aerozolu rzepakowy, bardzo fajnie sie na nim smaży w ogóle nie przywiera do patelni,
Poprzedni temat
ocena diety po 1 tygodniu stosowania.
Następny temat
Dieta na masę - pytanie o makroskładniki
Polecane artykuły