SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Spożycie białka (szejka) kilka godzin po jego zrobieniu.

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 792

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 59 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 418
Sprawa wygląda tak że z rana robię sobie szejka na później z ciepłego mleka, pomielonej owsianki i białka (konkretnie sfd 6 protein complex) i ostatnio zacząłem się zastanawiać czy nic się z tym białkiem nie dzieję jeżeli takowy szejk poczeka z 3 godziny na spożycie. Mogę tak dalej robić czy muszę to białko dopiero dosypywać chwilę przed spożyciem?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 14080 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 56924
3 godziny powinno byc ok. A nie lepiej miec wszystko w szejku i tylko zalac?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14678 Napisanych postów 53193 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400707
Tutaj problemu jesli juz, to nie doszukiwalbym sie w bialku czy owsie, a w mleku Jesli z nim nic sie nie dzieje to i z calym szejkiem powinno byc ok

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 1295 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 24734
No zależy gdzie się trzyma, jak w zimnym (na dworze , lub na jakiejś hali , w szatni lub w lodwóce) to nie ma problemu, gorzej jak np . trzymasz go w cieple np na biurku w pracy gdzie temp pewnie jest 20+ to może skisnąć .


Zmieniony przez - Vaadeer w dniu 2015-01-13 21:22:12
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12043 Napisanych postów 160461 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234464
nie ma problemu.
ja robie takie miksy zazwyczaj stoja okolo 4h i nic sie nie dzieje w temp pokojowej

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 59 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 418
Ok dzięki za info :) Nie no nie kiśnie mi to. Jedynie chodziło o białko bo sobie przypomniałem że kiedyś na którymś białku czy gainerze pisało że spożyć odrazu po zrobieniu i się zastanawiałem czy się nic z nim nie dzieje bo to jednak proszek a nie naturalny produkt :) A co do zalania przed spożyciem to nie mam takiej możliwości bo zalewam to ciepłym (prawie gorącym) mlekiem żeby owsianka że tak powiem spuchła i zgęstniała i żęby to nie smakowało jak piach z mlekiem :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 14080 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 56924
Wiec trzymaj w dobrych warunkach tylko i bedzie ok
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nadkrzepliwość krwi a spalacze

Następny temat

BCAA Extreme-Pure

WHEY premium